Razer Megalodon - recenze
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Razer Megalodon - recenze

Razer Megalodon - recenze

Bhaal

Bhaal

1. 1. 1970 00:00

Nedávno jsem si objednal nové sluchátka od Razer a po půlročním dodání České pošty mi konečně přišly a můžete se těšit na mé zhodnocení onoho headsetu.

Reklama

První věc, co mě zaujala byla cena, ale to není to, co mám namysli. Myslím tím, že sluchátka mají svůj vlastní "audio processing modul" aka zvukovou kartu, takže jsou čistě jen na USB a na modulu si nastavujete hlasitost zvuku, citlivost mikrofonu, přepnutí z 2.0 do 7.1 aj. Teď když jsem to zmínil, tak to jsou 7.1 sluchátka.

A nyní rozbalování onoho balíku. Jelikož jsem už měl zkušenosti s rozbalováním Razer produktů, vzal jsem si nůž, ať si nezničím nervy. Krásná krabice od sluchátek byla otevřena během pár vteřin. Navíc je na ní napsané "put sound in its place", tak snad by mi nelhali. Jakmile jsem přišel na to, z jaké strany se ta krabice otevírá, vybaflo na mně pouzdro na sluchátka, vůně novoty, ale sluchátka nikde.

 

 

Chvíli mi to šrotovalo a potom v již zmíněném pouzdře jsem našel velké Megalodony. Ten pocit, když je uvidíte bych přirovnal k ponížení Ocelota. Nezaváhal jsem ani vteřinu a okamžitě je zapojil přes USB do notebooku a začal si vychutnávat perfektní zvuk. Určitě k tomu dopomáhá samotný design sluchátek jako takových. Jsou pohodlné a i po více jak osmi hodinách na hlavě mně z nich nebolí uši.

Hraní se sluchátky je taktéž perfektní. Mikrofon se dá nastavit všemi možnými způsoby, že jsem měl chvíli strach z kompletního rozladění mikrofonu. Podle přátel, co mě slyšeli prý mikrofon nešumí a jsem dobře slyšet - nikdo si prostě nestěžuje.

 

Celkově se mi sluchátka líbí. Zvuk je perfektní, na mikrofon si nikdo nestěžuje, jsou pohodlné, mají vlastní pouzdro, takže když budu chtít jít na nějakou LANku (konečně důvod na dobrej show off), tak se mi neponičí a hlavně jsou díky vlastní zvukové kartě plug and play přes USB, což mi přijde jako největší výhoda. Instalování ovladačů? Bitch please, strčím USB a jedu. Za cenu 3.500,- se opravdu jedná a kvalitu a můžu si s klidem říct "worth it".

Fun fact #24 - CLG.na používá stejné sluchátka.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama