Quinn (a Valor), Demacia's Wings
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Quinn (a Valor), Demacia's Wings

Quinn (a Valor), Demacia's Wings

David Růžička

David Růžička

1. 3. 2013 10:21

Dnes jsme se dočkali druhého letošního šampiona(ky), je jí Quinn (a Valor), Demacia's Wings.

Reklama

Quinn je AD carry / hybrid s poměrně širokou škálou herních stylů v závislosti na tom, v jaké formě se zrovna nachází. Kromě své základní humanoidní formy se může po 6tém levelu "vyměnit" se svým orlem, který má upravené ability (podobně jako třeba Nidalee, nebo Elise). Otázkou je, jestli se Quinn bude hrát klasicky na bot lane jako standartní ad carry, nebo využije své hybridní podstaty a dočkáme se ji na solo linkách.

Schopnosti:

Harrier (Pasivka):

Valor označí blízkého protivníka "Zranitelností" na 4.5 vteřiny. Pokud na něj během této doby zaútočí, způsobí mu bonusové zranění. Valor prioritizuje Quinn poslední cíl, pokud na nikoho neútočí, pak prioritizuje cíle s málo životy a šampiony > miniony.

Blinding Assault (Q):

Aktivní – Quinn dá Valorovi příkaz letět vpřed v linii. Pokud se zastaví o protivníka, pak mu dá dmg a oslepí ho na 1.5 vteřiny.

Aktivní TAG TEAM – Valor způsobí zranění všem nepřátelům okolo sebe a oslepí je na 1.5 vteřiny.Hightened Senses (W):

Pasivní – Pokud Quinn zaútočí na cíl který na sobě má "Zranitelnost", zvýší se jí rychlost útoku na 3 vteřiny.

Pasivní TAG TEAM – Valor má zvýšenou rychlost útoku.

Aktivní – Valor odkryje okolní oblast na 2 vteřiny.

Vault (E):

Aktivní – Quinn skočí k protivníkovi, způsobí mu zranění a zpomalí ho o 50% na 2 vteřiny. Po té co dosáhne svého cíle, tak se odrazí zpět. Valor okamžitě označí tento cíl jako "Zranitelný".

Aktivní TAG TEAM – Valor přiletí k protivníkovi, způsobí mu zranění a zpomalí ho o 70% na 2 vteřiny.Tag Team / Skystrike (R)

Aktivní – Valor se vymění s Quinn na bojišti na 20 vteřin. Má jiný set abilit (viz TAG TEAM popisky), může se pohybovat skrze jednotky a získává 80/20% rychlosti pohybu.

Aktivní TAG TEAM – Quinn se vymění s Valorem a při této příležitosti použije Skystrike, kdy způsobí zranění všem protivníkům v dané oblasti. Zranění závisí na tom kolik životů protivníkům chybí.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama