První americké série - Evil Geniuses proti TSM, Liquid vyzve nováčky NRG
i Zdroj: Stefan Wisnoski/Riot Games
eSport League of Legends Článek První americké série - Evil Geniuses proti TSM, Liquid vyzve nováčky NRG

První americké série - Evil Geniuses proti TSM, Liquid vyzve nováčky NRG

Maarty

Maarty

27. 7. 2023 15:34

Dnes začínají první zápasy amerického play-off, v jehož prvním týdnu se večer a v pátek od 23:00 zaměříme na první kolo týmů v horní pavouku turnaje. Ze základní části sezóny třetí EG vyzvou TSM a čtvrtí Liquid nový tým NRG. O tom, kdo postoupí, rozhodnou Bo5 série.

Reklama

Insanity, mladý midař a hvězda TSM, se dnes postaví proti jednomu z nejlepších midařů americké scény jojopyun, který s junglerem Armao tvoří strašidelné duo. Celý tým je pak doplněn o střelce UNF0RGIVEN, bývalého hráče týmu MAD Lions. O tom, že se týmu EG s touto soupiskou daří, není pochyb a dnes večer to budou mít šanci potvrdit.

Na druhé straně zápasů vyzve nový tým legendární americkou organizaci Liquid, která by měla být v tomto zápase na pozoru. NRG v průběhu základní části splitu dokázali porazit dvakrát tým Cloud9, jenž do pla-off vstupuje z prvního místa. Na druhou stranu podlehli týmům jako jsou Immortals nebo TSM. Ve vzájemných zápasech si celky zatím drží skóre 1-1 a pokud NRG přijde připravené, tak se můžeme těšit na vyrovnanou sérii.

První americké série začínají dnes večer. Kompletní výsledky najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama