Proč sledovat týmy z LEC na Youtube? Podívejte se na nejlepší videa
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Proč sledovat týmy z LEC na Youtube? Podívejte se na nejlepší videa

Proč sledovat týmy z LEC na Youtube? Podívejte se na nejlepší videa

Giry

Giry

18. 8. 2023 16:00

Všechny týmy z evropské ligy LEC vydávají videa na YouTube. Některé v nich pouze shrnují svůj postup ligou, čas od času ale na těchto kanálech najdete také videa se skvělými nápady.

Reklama

Excel a hra na schovávanou

Tým Excel, kde působí i český marksman Patrik “Patrik” Jírů, má na svém Youtube kanále několik vtipných videí. Nalákat vás může například video, ve kterém hráči XL hledají své kolegy, kteří si na Summoner's vzali Neeko a tváří se, že jsou součástí terénu.

LoL poznávačka Fnatic

Humanoid, Nightshare a další členové týmu Fnatic si ve videu zahráli klasickou poznávačku, když kreslili na tabuli různé pojmy z League of Legends. Navíc si k tomu na konci přizvali i speciálního hosta.

Kdo je challenger?

Francouzsko-švýcarská organizace BDS pozvala pět hráčů League of Legends do svého videa. Hráči působící v LEC v dresu této organizace pak museli zjistit pomocí různých otázek, který z hostů je v hodnocených hrách Challenger.

Pan učitel Hylissang

MAD Lions vydali mimo jiné video, ve kterém vám ostřílený support Hilyssang poradí, jak hrát jednoho z jeho oblíbených šampionů - Pyka.

První rok Heretics v LEC

Tým Heretics se letos dostal do LEC poprvé. O tom, jak se organizaci dařilo, pojednává následující video doplněné o povedené animace s podobami všech hráčů.

Spoustu obsahu na kanále LEC

Pokud vám videa jednotlivých týmů nestačí, doporučujeme kanál ligy LEC, kde se pravidelně objevuje spoustu zajímavého obsahu - kvízy, KIA Mic Check, podcast EUphoria a mnho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama