Proč máme vždy tak těžký los a ostatní EU týmy hrají s noobama, vtipkuje Carzzy na Twitteru
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Proč máme vždy tak těžký los a ostatní EU týmy hrají s noobama, vtipkuje Carzzy na Twitteru

Proč máme vždy tak těžký los a ostatní EU týmy hrají s noobama, vtipkuje Carzzy na Twitteru

Giry

Giry

24. 10. 2023 17:01

MAD Lions dostali v posledním losování nejtěžšího možného soupeře. O setrvání na světovém šampionátu budou hrát proti čínskému týmu Weibo Gaming. Carzzy si neodpustil sarkastickou poznámku.

Reklama

S humorem sobě vlastním napsal český marksman Matyáš “Carzzy” Orság sarkastickou poznámku, že jeho tým dostává na Worlds každý rok ty nejtěžší soupeře, zatímco ostatní evropské celky lehce proplouvají turnajem díky slabým soupeřům.

MAD Lions zatím na Worlds hráli proti Cloud9, týmu BDS a a NRG - tedy proti dvěma americkým celkům a jednomu evropskému. V podstatě si tak nemohli přát jednodušší los. Až na vietnamské GAM Esports nebo Team Liquid z Ameriky (který už z Worlds vypadl) snad nenajdeme na turnaji papírově slabší týmy.

Zatímco známé osobnosti League of Legends scény jako Sjokz nebo komentátor Jett podporují jeho “trollení”, většina komentujících pod příspěvkem nepochopila, že jde o sarkazmus, a snaží se vysvětlit Carzzymu, jak jednoduchý los jeho tým měl a přesto selhal.

Souboj o záchranu na turnaji mezi MAD Lions a Weibo Gaming proběhne ve čtvrtek přibližně od 12:00. Ještě před tím uvidíme v akci dalšího českého hráče Humanoida, který se svými spoluhráči z Fnatic vyzve americké Cloud9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama