Proč jsou snadní šampioni jako Malphite v metě profesionálních her, ptá se Humanoid
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Novinka Proč jsou snadní šampioni jako Malphite v metě profesionálních her, ptá se Humanoid

Proč jsou snadní šampioni jako Malphite v metě profesionálních her, ptá se Humanoid

Giry

Giry

Humanoid má za sebou prohru v úvodním zápase druhé části jarního splitu proti Astralis. Ještě před víkendem ale na Twitteru vyjádřil znepokojení se současnou metou.

Reklama

Českému midaři se nelíbí, že se šampioni jednoduší na ovládání jako Malhpite nebo Annie objevují v hrách na té nejvyšší úrovni. Svůj tweet směřoval na bývalého komentátora Phreaka, který nyní působí jako jeden z vývojářů starající se o balancování hry.

Phreak odpověděl protiotázkou. Proč si Humanoid stežuje na Malphita, když existují šampioni jako Rumble, Mordekaiser a Sylas. Na to Humanoid pouze rozšířil svou původní otázku a zeptal se, zda by neměli tito hrdinové být na profesionální úrovni slabí nebo alespoň velmi situační, jak tomu bylo v poslední dekádě. Další odpovědi od Phreaka už se ale nedočkal.

Malphita v jarním splitu LEC zabanovali hráči v osmi hrách. Osmkrát se kamenný šampion také do zápasu dostal, šest z nich pak dokázal vyhrát. Annie má na účtu hned 46 banů, zasáhla do sedmi her a pět z nich přivedla k vítěznému konci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama