Problémy na EUW a EUNE
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Problémy na EUW a EUNE

Problémy na EUW a EUNE

derk

derk

19. 11. 2013 11:45

Posledních pár týdnů se na EUW a EUNE vyskytují poměrně velké problémy, poslední byl včera ve večerních hodinách. Uvnitř vyjádření Riotu.

Reklama

Kvůli problémům evropských serverů (v té době hlavně EU - West) byl dokonce posunut i konec sezóny a to hned o dva týdny. Riot se po delší době odhodlal k oficiálnímu vyjádření, ve kterém před měsícem zmínil, že se chystají zcela

nové servery

a datová centra pro Evropu, která zamezí jakýmkoliv dalším problémům,  více se dočtete zde . Než se tak ale stane, tak to vypadá, že si zažijeme ještě pár "technických problémů".

Za poslední týden servery lagovaly a padaly několik dní a naposledy to bylo včera ve večerních hodinách. Riot poměrně rychle zareagoval a celou situaci vysvětlil.

Podle oficiálního vyjádření byly poslední problémy způsobeny

špatnou aplikací Patche 3.14

. Modifikace jedné z databází tedy zablokovala všechny ostatní přenosy dat, což způsobilo velké lagy. Celý incident trval asi 70 min, během této doby měli hráči problém připojit se na servery a po odehrání hry jim nebyly započítány anebo ubrány League Points v rankedech.

Všechny body získané anebo ztracené během časového období 19:28 - 21:07 tedy nebyly zapsány

. Matchmaking rating hráčů se nicméně posunul výše anebo níže, podle počtu výher/proher. Riot se závěrem velmi omluvil všem hráčům za způsobené problémy. Jak jsme psali již dříve, Riot pracuje na novém datovém centru výhradně pro Evropu, které by mělo těmto problémům nadobro zamezit. Do té doby doufejme, že technických problémů bude co nejméně.

Hráči dokonce vytvořili petici , která požaduje Riot Games o kompenzaci v podobě 2000 RP. Argumentuje tím, že zmíněnou částku dostaly za podobné problémy všichni hráči v NA. Co si o tom myslíte?

Ztratili jste kvůli této chybě body i vy?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama