Problémy EUW a posunutí konce S3
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Problémy EUW a posunutí konce S3

Problémy EUW a posunutí konce S3

derk

derk

20. 10. 2013 10:01

Riot se oficiálně vyjádřil k technickým problémům na EUW a také posunul konec sezóny o celé dva týdny!

Reklama
Z technických problému se posouvá konec Sezóny 3 na 11.11.2013.

Posledních pár týdnů se řada hráčů potýkala s problémy na serveru EU - West. Ať už šlo o opakující se lagy anebo dlouhou čekací dobu při zapnutí hru a přihlášení na server. Riot se snažil celou dobu hráče uklidnit, chvíli ale trvalo, než se objevil text, který pro hráče znamenal něco více než "děláme na tom, bude to lepší". Jeden z Rioterů - konkrétně hlavní manažer pro Evropu - popsal budoucnost serveru EUW, zaměřil se na řadu problémů a zmínil jejich řešení.  Riot Errigal napsal Rád bych uvedl na pravou míru obecně oblíbený názor, že Riotu nezáleží na EUW. Není to pravda, v Riotu se snažíme dělat maximum pro všechny hráče a chápeme, jaké nepříjemnosti vám technické problémy serverů mohou způsobit. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli k následujícím změnám, které pomohou stabilizovat EUW.

Nové evropské centrum serverů

- Již delší dobu budujeme zcela nové zařízení v Amsterdamu, které zastřeší evropské servery. Používáme k tomu nejnovější trendy, znalosti i design a nové centrum bude jednak lépe vybavené a také daleko větší. Půjde o nejnovější centrum dat, které má jakýkoliv region v Riotu. Musíme vás ale požádat o trpělivost, jistě chápete, že podobné projekty nevzniknou přes noc. Na novém centru děláme již několik měsíců a nějakou dobu to ještě bude trvat. Až bude plně funkční, jistě vás seznámíme s podrobnostmi.

Tým techniků vyhrazený pro EUW

- Spolu s výstavbou nového datového centra máme také tým specializovaných techniků, kteří se starají pouze o EUW. Jen pro představu, co takový tým vůbec dělá? Během posledních pár týdnů se jim povedlo vylepšit technické zázemí, přidat chatovací servery a rozdělit internetové připojení tak, aby vylepšili jeho funkčnost v datovém centru. Jako výsledek vidíme větší plynulost a méně problému na EUW a tento trend stále pokračuje.

Komunikace

- Máte absolutní pravdu v tom, že velkým problémem (a také důvodem proč se evropští hráči cítí zanedbalí) je naše komunikace vůči vám. Tento problém jsme konfrontovali velmi důrazně a doufám, že jste si už za posledních pár týdnů všimli lepšímu přístupu z naší strany. Snažíme se být více vidět, být aktivnější a vylepšit kvalitu naší komunikace na fórech. 

Technická stránka

- Víme, že spojení mezi vaším počítačem a našimi servery není vždy ideální a i to se snažíme změnit. Nyní se budeme snažit vzít více zodpovědnosti na sebe a management síťového trafiku necháme na našich serverech. Vytváříme také řadu monitorovacích zařízení, která nám pomohou reflektovat důležité hodnoty a držet nás v obraze. 

Doufám, že vám tento text pomůže osvětlit problémy serveru EUW a také vás ujistit v tom, že děláme maximum pro to, aby se problémy již neopakovaly.

I z těchto důvodu byl posunut konec sezóny na 11.11.2013.
A co na to říkáte vy?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama