Problém s komentáři
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Problém s komentáři

Problém s komentáři

David Růžička

David Růžička

11. 9. 2012 07:14

Informace k problému s modulem komentáře.

Reklama

Jak už možná někteří z vás ví, včera se k nám donesla informace, že se mnoho z vašich komentářů u nás na webu neobjevuje. Toto poznání nás překvapilo, neboť u nás žádný proces selekce příspěvků, či snad nedejbože cenzura neprobíhá.

Nakonec jsme přišli na to, že zde byla možnost vkládat komentáře bez přihlášení (a jemu předcházející registrace). Tedy spíše se jednalo o iluzi možnosti vkládání, neboť se všechny komentáře od nepřihlášených uživatelů hromadili v jedné složce, o které jsme až do včerejšího večera ani nevěděli. Bohužel nejsme schopni z časových důvodů, ani z hlediska aktuálnosti procházet zpětně přes 1 000 nepublikovaných příspěvků, mezi kterými jsou i nemalým dílem zastoupeni spam boti. Tímto se chceme za všechny nezveřejněné příspěvky omluvit.

Po zjištění problému jsme okamžitě přistoupili k změnám, nyní je nutné být přihlášený u nás na webu k tomu, aby člověk mohl přispívat a diskutovat (jak v komentářích, tak na fóru). Důvodem proč nemůžeme povolit komentování bez přihlášení, jsou spam boti kteří podobné stránky nonstop bombardují reklamou na viagru a podobné užitečné vymoženosti, které každý náctiletý člověk nutně potřebuje k životu.

Doufáme tedy, že vás tato technická závada neodradí a i v budoucnu se zapojíte do diskuzí o League of Legends a využijete možnosti zeptat se na věci, které vás zajímají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama