Příští patch přinese nerfy Tristany, Corkiho a Warmogu
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Příští patch přinese nerfy Tristany, Corkiho a Warmogu

Příští patch přinese nerfy Tristany, Corkiho a Warmogu

Giry

Giry

Riot se po týdenním celofiremním volnu vrací do klasického režimu. Vývojář Phroxzon zveřejnil, jaké balanční úpravy nás čekají v nadcházející aktualizaci.

Reklama

Jak už jsme psali v předchozím článku, velká pozornost byla upřená na marksmany hrající v jiných rolích než ADC. Tristana bude slabší v early-game, Corki bude kromě celkového nerfu mít také horší scaling. Oslabení se dočká také runa Absorb Life.

Šampioni jako Akali, Sylas nebo Irelia jsou prý nyní vhodní pro obyčejné hráče, ale v profesionálním hraní nemají dostatečnou sílu. Proto se pro ně chystají úpravy, abychom v esportu viděli také agresivní picky.

Phroxzon zmínil také úpravy Teleportu nebo předmětu Warmog's armor. Boty s defenzivními atributy jsou prý nyní příliš silné v porovnání s ostatními předměty, Riot tak chystá oslabení.

Aréna se dočká nového obsahu. Přijdou nové prismatické předměty, augmenty a další novinky. Dojde i na balanční úpravy předmětů, augmentů a šampionů v Aréně. Posílí například Orianna, Thresh, Pantheon nebo Kennen. Oslabí naopak Zed, Master Yi, Pyke nebo Brand.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama