Příští měsíc Riot zpřístupní jeden ze starších setů Teamfight Tactics
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Příští měsíc Riot zpřístupní jeden ze starších setů Teamfight Tactics

Příští měsíc Riot zpřístupní jeden ze starších setů Teamfight Tactics

Giry

Giry

11. 12. 2023 13:39

Teamfight Tactics má za sebou úspěšný rok a vypadá to, že ambice hry jen rostou. V příštím roce se dočkáme zpřístupnění starších setů a pátého výročí hry.

Reklama

Víkendový turnaj Vegas Open v Teamfight Tactics je za námi. Kromě toho, že se jednalo o opravdu úspěšnou akci, nám Riot ukázal také plány pro příští rok. Co můžeme od Teamfight Tactics čekat v roce 2024?

Hned příští měsíc se dočkáme zpřístupnění jednoho ze starších setů. Zatím nevíme, o který z předchozích devíti setů půjde. Podle obrázku s oznámením to vypadá, že bude zpřístupněn Set 3, který si můžete pamatovat jako set plný vesmírné tématiky. Ve třetím čtvrtletí přijde další ze starších setů.

Vzhledem k tomu, že “půl-sety” už Riot neplánuje přidávat, dočkáme se jedenáctého setu už po čtyřech měsících od spuštění toho současného - tedy 24. března. Dvanáctý set přijde 24. července a třináctý pak ve čtvrtém čtvrtletí.

V létě oslaví Teamfight Tactics pět let od prvního vydání. V rámci oslav se dočkáme nového eventu a herního módu. Více informací zatím vývojáři nezveřejnili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama