Příprava na Worlds, příští patch upraví hlavně spodní linku a Auroru
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Příprava na Worlds, příští patch upraví hlavně spodní linku a Auroru

Příprava na Worlds, příští patch upraví hlavně spodní linku a Auroru

Giry

Giry

Vývojář Phroxzon na sociální síti X naznačil, jak budou vypadat změny v nadcházející aktualizaci 14.17. Vývojáři prý postupně míří k metě, kterou chtějí vidět na letošním světovém šampionátu.

Reklama

Worlds, které letos začíná ke konci září, se odehraje na aktualizaci 14.18. Ještě tedy dvakrát aktualizujeme hru, než si zahrajeme se stejnými balančními změnami, které budou čekat profesionály na tomto turnaji.

ADC

Pro marksmany se v aktualizaci 14.17 chystají další úpravy run, které využívají, jako Absorb Life, Cut Down nebo Fleet Footwork. Tyto runy využívají hlavně ADC na midu a v kombinaci s dalšími faktory (změny předmětů, zkušeností atd.) jsou pak tito šampioni příliš silní. Dojde i na nerfy některých konkrétních dominujících šampionů jako Ashe nebo Ezreal. Naopak Caitlyn nebo Varus posílí.

Supporti

Mezi supporty prý zůstává problém v tom, že se oprati ranged šampionům hodí melee šampioni do současné metě více. Dojde tedy na úpravu některých šampionů, run i předmětů tak, aby si později na světovém šampionátu mohli hráči vybrat supoprty útočící zblízka i zdálky. Oslabí samozřejmě také od posledního patche dominující AP Senna.

Senna dominuje s novými AP přepočty. Nejsilnější support aktuální mety?
i Zdroj: Riot Games

Senna dominuje s novými AP přepočty. Nejsilnější support aktuální mety?

Patch 14.16 přinesl mimo jiné i úpravy Senny. Tato šampionka dostala na své schopnosti zvýšené nebo zcela nové AP přepočty a…

Aurora

I když se Aurora po posledních nerfech prý drží na rozumné úrovni, Riot pro nejnovější šampionku plánuje další nerfy. Obecně ji chce Riot více vidět na midu než na topu. Navíc se připravují také úpravy, aby její schopnosti na Q a R byly zřetelnější a vizuálně čitelnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama