Prestižní skiny míří i do Teamfight Tactics, oblečou je malé legendy
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Prestižní skiny míří i do Teamfight Tactics, oblečou je malé legendy

Prestižní skiny míří i do Teamfight Tactics, oblečou je malé legendy

Giry

Giry

26. 9. 2023 17:23

Prestige Tacticians - tedy prestižní malé legendy brzy uvidíme v TFT. Jako první se představí Prestige Dragonmancer Yasuo, kterého nejdříve otestují hráči na čínských serverech a poté se v roce 2024 dostane i k nám.

Reklama

Prestižní malé legendy představují speciální skin s unikátním stylem. Do budoucna se dočkají prestižní formy i malé legendy, které nepředstavují chibi-šampiony. Jedna taková (zatím nevíme, o koho přesně půjde) bude dostupná už na konci letošního roku skrze “dočasnou sběratelskou truhlu Treasure Realm Bounty”.

Tato truhla bude stát 450 Treasure Tokenů a šance na získání hvězdného obsahu (tedy prestižní legendy) stanovil Riot na 2,5%. Pokud nezískáte prestižní obsah ani po 30 otevřených truhlách, padne vám automaticky. Kromě toho půjde z této truhly získat vzácné kosmetické prvky jako mýtické chibi-šampiony, základní chibi-šampiony a legedární a mýtické malé legendy.

Tento systém získávání prestižního obsahu se ovšem změní, Riot pracuje na novém systému, kterému zatím přiřadil pracovní název Seasonal Store. Do budoucna slibují vývojáři také prestižní legendy, jejichž “neprestižní” ještě není ve hře (na rozdíl od Dragonmancer Yasua).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama