Přeskakování promotion series v rankedech
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Přeskakování promotion series v rankedech

Přeskakování promotion series v rankedech

derk

derk

Riot zavedl velmi žádanou změnu - možnost přeskočit promotion series v rankedech. Všechny potřebné informace uvnitř.

Reklama
Přeskakování promotion series v rankedech

Přestože hráči s vysokým mmr mohli postupovat žebříčkem rychleji, velmi často se stávalo, že hráči potkávali v promotion zápasech až nezvykle těžké protivníky (např. když hrajete o postup do Gold V a potkáte hráče z Platinum). Pojďme se podívat na oficiální znění toho, jakým způsobem se dají přeskočit promotion zápasy.

Hráči, kteří trvale porážejí protivníky o celý jeden tier výše než je jejich současný, automaticky přeskočí promotion series a postoupí do další divize po dosažení 100 a více LP. Přeskakování divizí je možné až do Platinum I.

Nakonec tu máme ještě vyjádření od Socrata z Riotu.

Ahoj všichni, odezva k začátku sezóny 2014 byla obrovská. Nikdy jsme neviděli tolik hráčů, kteří by hráli rankedy. Přestože byly odezvy v naprosté většině případů pozitivní, řada hráčů si stěžovala ohledně promotion series. Konkrétně jde o to, že hráči nemusí vyjít rozřazovací hry a přestože potom vyhrává a posouvá se nahoru, v promotion zápasech velmi často potkává o tier výše postavené hráče a je proto těžké postoupit (viz. náš příklad s promocí do Goldu a zápasu proti lidem z vyšších divizí Platiny). Rozhodli jsme se na tento problém podívat více do hloubky - zjistili jsme, že takoví hráči skutečně existují, přestože jich je menší množství. Pro tyto hráče mohou být rankedy velmi frustrující a proto jsme se rozhodli vydat tuto úpravu systému. Na závěr ještě jedno upřesnění - množství hráčů, kteří tuto změnu pocítí na vlastní kůži je opravdu malé, protože naprostá většina z nich je přiřazena k úrovni, která odpovídá jejich současnému skillu. 

Víceméně jde tedy o změnu, která pomůže hráčům s vyšším mmr dostat se rychleji na jejich pravou úroveň. Spolu s touto změnou ve hře zůstávají i ostatní podpůrné prostředky v cestě na vyšší tiery - konkrétně možnost přeskočit jednu celou divizi.

Jak se vám tato změna líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama