Premiéra nového formátu, Carzzy a Neon se pouštějí do Bo3 skupin
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Premiéra nového formátu, Carzzy a Neon se pouštějí do Bo3 skupin

Premiéra nového formátu, Carzzy a Neon se pouštějí do Bo3 skupin

Reibl

Reibl

11. 2. 2023 16:30

Oba marksmani jsou favority následujících duelů.

Reklama

V LEC startuje druhá část splitu, což znamená Bo3 série. V těch poměří síly osmička týmů. Smůlu mají Fnatic a Excel, naopak nejlépe si vedli Vitality a MAD Lions, kteří si vybrali papírově nejlehčí oponenty.

Tento týden shlédneme celkem šest Bo3 her, přičemž v pondělí večer budeme znát dva celky, které již nebudou pokračovat dále. Aby tým vypadl, musí dvakrát prohrát. Jedna výhra ze dvou pokusů posune tým do druhého kola skupin.

Premiéra nového formátu, Carzzy a Neon se pouštějí do Bo3 skupin

V prvním kole na sebe narazí Heretics a Vitality. Francouzská organizace v čele s Neonem si vedla v základní části velmi dobře a soustavně se držela na prvních dvou pozicích. Jde tak o favority, nicméně veterán Jankos může zamíchat kartami.

Následovat bude duel mezi SK Gaming a KOI. Loňští šampioni se v Bo1 překvapivě trápili. Přitom právě úvodní část sezóny patřila mezi silné disciplíny organizace. SK Gaming naopak zažili vítěznou sérii, na kterou mohou navázat. Ve finále by tak mohlo jít o velmi vyrovnané utkání.

V neděli nastoupí Carzzy s MAD Lions do teoreticky nejvíce jednostranného duelu. Astralis se do této části ligy dostali zejména kvůli podprůměrné formě Fnatic.

Na Perkze navážou G2 Esports proti BDS. Ačkoliv byla forma G2 v určitých momentech znát, tým nakonec nedokázal obsadit nejvyšší příčky v základní části. Překvapili spíše BDS obdobnou sérií výher jako SK Gaming. Podaří se jim na solidní výkony navázat?

V pondělí si pak dáme dva duely poražených. S velkou pravděpodobností zde můžeme očekávat Heretics a Astralis. Těžko ale odhadovat zbytek výsledků. Právě proto se vyplatí LEC sledovat, už dnes od 18:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama