Představení redakce #3 - smashee
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #3 - smashee

Představení redakce #3 - smashee

Smashee

Smashee

22. 10. 2016 12:15

Pro koho vlastně hlasujete v soutěži Křišťálová lupa 2016?

Reklama

Tryhard se díky vašim hlasům dostal do finále soutěže Křišťálová lupa 2016. Nyní sbíráme hlasy, abychom si došli pro celkové vítězství. Hlasovat pro Tryhard můžete  zde .

Ale pro koho tímto vlastně hlasujete? Kdo stojí za obsahem webu, který se na tryhard.cz objevuje? Rozhodli jsme se vám představit redaktory, kteří články překládají a píší.


Ahoj, moje jméno je

smashee

a na TryHardu jsem od jara letošního roku. Mnozí z vás mě měli tu čest poznat již dříve jako moderátora u Baxtrixe (baxCus).

Studuji informatiku na PEF Mendelu v Brně a škola mě víceméně baví. Sem tam sice vynechám nějakou přednášku, ale vše si nahrazuji samostudiem (LUL).

Ke psaní článků sem na TryHard jsem se dostal jako skoro všichni – přes emailový konkurz. Mám rád angličtinu, mám rád League of Legends a tak mě napadlo, že bych mohl spojit příjemné s užitečným, stát se redaktorem a zažít, jaké to je pomáhat české komunitě.

Představení redakce #3 - smashee
Bohužel nemám fotku s nikým slavným, takže bude muset stačit fotka z maturitního tabla.

Kromě anglického jazyka miluji i ten český, a proto nejraději překládám články, které svým obsahem sahají dál, než jen k názvům schopností, jménům skinů a číslům přepočtů (takzvané články kecací). Někomu se mohou zdát nudné, ale vždy, když takový článek píši, věřím, že se alespoň jeden, dva páry očí najdou, článek si přečtou a překlad ocení.

Pokud mi přes kvanta učení náhodou zbyde volný čas, využiji ho ke sledování kvalitních filmů, seriálů, anime, YouTube videí, esportu, hraní her nebo poslouchání hudby. Rád také sleduji fotbal, hokej nebo tenis. Nejsem fanatickým zastáncem jedné hry, a tak kromě League of Legends hraji i World of Warcraft, Diablo 3, FIFA 17 nebo Skyrim.

League of Legends hraji s menšími vynechávkami od druhé sezony, v současné době se vynacházím v Platině a nehodlám na tom do konce sezony nic měnit. Přestože je mou primární rolí jungler, je mým nejoblíbenějším šampionem Orianna. Hraji na serveru EUNE a pokud mě zastihnete online, rád si s vámi zahraji.

Pokud by si mě chtěl někdo z vás přidat na sociální síti player.me, zde je odkaz na můj profil. 

Na závěr bych vám chtěl moc poděkovat za dosavadní skvělou podporu v anketě Křišťálová Lupa a poprosit o další – každý hlas se počítá. A když už jsme se díky vám do toho finále dostali, proč to rovnou nevyhrát celé? :)


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
THE TEEMOING KOMIKS ČESKY - JUNKENSTAIN MENŠÍ HW NÁROKY PRO OC. RIFT
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama