Představení redakce #2 - Gnarpix
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #2 - Gnarpix

Představení redakce #2 - Gnarpix

Gnarpix

Gnarpix

12. 10. 2016 16:05

Zajímá vás, pro koho hlasujete v soutěži Křišťálová Lupa 2016?

Reklama

Díky vám se naše stránky dostali do finále Křišťálové Lupy 2016. Samozřejmě nyní doufáme, že bychom mohli dosáhnout i celkového vítězství, a proto jsme se rozhodli vám ukázat, pro koho vlastně hlasujete. Hlasovat můžete zde .


Tentokrát je řada představení na mně. Moje články se zde objevují s přezdívkou autora

Gnarpix

. Tuhle přezdívku jsem vymyslela krátce poté, co jsem začala hrát. Očividně jsem si hodně oblíbila Gnara a spojila jsem to s mým oblíbeným Pokémonem Vul

pix

em. Vulpixe z toho sice nikdo nepoznal, ale to mi nevadilo. V nynější době mám už oblíbené jiné šampiony, ale přezdívka se mi do teď moc líbí a hojně ji využívám. 

Ke psaní pro Tryhard jsem se dostala asi před půl rokem, když jsem na facebooku zahlédla, že shánějí nové redaktory. Určitě jsem nepočítala s tím, že bych byla vybrána. Nikdy jsem neměla zájem o podobný typ práce, ale lolko mě strašně bavilo (a stále baví) a ještě k tomu jsem si konečně mohla ověřit, jestli jsem v angličtině fakt tak dobrá, jak jsem si myslela. Přeložila jsem tedy zadaný článek a o chvíli později mi opravdu přišel email, že jsem byla vybrána. Byla jsem nadšená !  ʕ→ᴥ←ʔ

Představení redakce #2 - Gnarpix
Jedi se světelným mečem a youtuber Martin Rota se světelnou berlí ovládaní našimi gamepady.

Ve svém volném čase ráda hraju hry (jak počítačové, tak deskovky), kreslím a v poslední době se i dost věnuji hudbě. K LoLku mě dostal můj přítel. Nevěřila jsem, že u toho vydržím, víc než tu jednu hru, ale jaksi mě to chytlo a nyní hraji už 1,5 roku. V poslední době nemám moc času na hraní, poněvadž se připravuji k maturitě, po škole chodím do práce a ještě mám rozehraných asi dalších 10 her, které bych konečně ráda dohrála. Nějaký čas si ale samozřejmě vždy najdu. Posledního tři čvtrtě roku spamuji Rengara a Kha'Zixe, tudíž mám strašnou hrůzu z reworku assassinů. V současné době se nacházím v platině, což (aspoň doufám) tak i zůstane do konce sezóny.

Pokud chcete podpořit naší redakci, prosíme, hlasujte v anketě Křišťálová Lupa 2016. V kategorii "zájmové weby" jsme se dostali až do finále díky vašim hlasům a nyní bychom od vás potřebovali další vlnu podpory. Za každý hlas jsme nesmírně vděční.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
WORLDS - KONEC SKUPIN REPLAYE V NOVÉM LOL KLIENTU MYŠ, KTERÁ ZMĚŘÍ VÁŠ TEPe
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama