Představení redakce #1 - Giry
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #1 - Giry

Představení redakce #1 - Giry

Giry

Giry

5. 10. 2016 14:00

Pro koho vlastně hlasujete v soutěži Křišťálová lupa 2016?

Reklama

Tryhard se díky vašim hlasům dostal do finále soutěže Křišťálová lupa 2016. Nyní sbíráme hlasy, abychom si došli pro celkové vítězství. Hlasovat pro Tryhard můžete zde .

Ale pro koho tímto vlastně hlasujete? Kdo stojí za obsahem webu, který se na tryhard.cz objevuje? Rozhodli jsme se vám představit redaktory, kteří články překládají a píší.


Pokud si čtete komentáře pod našimi články, znáte mě pod přezdívkou

Giry

. Pokud na Tryhard zavítáte z velké facebookové LoL skupiny, nejspíš si mě pamatujete jako

Vojtu Hájka

, jelikož často připínám na tamní zeď statusy Tryhardu. Těší mě.

Pamatujete si

Derka

? Bývalého šéfredaktora a jednoho ze zakladatelů našeho webu, který u Tryhardu působil do začátku roku 2015? Tento člověk je můj spolužák z gymplu a dobrý kamarád, se kterým se dosud často vídám a probíráme situaci na Tryhardu. A právě po Derkovi jsem šéfredaktorské křeslo převzal v době, kdy začínal pracovat na jiném projektu a na Tryhard už přestával mít čas.

Když potom Derk na podzim roku 2015 prodal Tryhard novému majiteli, dohodli jsme se s ním, že u stránky zůstanu a budu i nadále psát veškerý obsah.

S novým majitelem se nám otevřely i nové možnosti a začali jsme jezdit na různé gamingové akce (IEM Katowice, Gamescom, finále EU LCS...) - na těchto akcích většinou nosím tričko Tryhard, tak neváhejte přijít - můžeme prohodit pár slov. Rád si poslechnu nějaký feedback k fungování Tryhardu.

Představení redakce #1 - Giry
V Katowicích jsem potkal třeba Compact Gaming - skupinu hráčů kolem známého streamera Sp4zieho. Na tomto obrázku je CG Acclamator.

Psaní na Tryhard mě nesmírně baví, a proto jsem se dlouho bránil přibrání nových redaktorů a 99% článků jsem psal sám. Když jsem ale na jaře letošního roku už vůbec nic nestíhal, rozhodli jsme se s novým majitelem, že přijmeme posily, o kterých se dozvíte v dalších dílech představení redakce.

Potkat mě můžete i na Summoner's Riftu pod přezdívkou Giry s klubovým tagem TH - musím reprezentovat. Už od druhé sezóny hraju supporty, a protože tuto roli často nikdo hrát nechce a support maini (narozdíl od dalších rolí) vždy dostanou svou hlavní pozici, nepřejte si mě vidět hrát něco jiné než supporta. Troufám si říct, že většina z vás by mě třeba na topu nebo midu zadupala do země. Na hru v poslední době nemám tolik času, kolik bych chtěl, a proto jsem v letošní sezóně už od jara zakotvený v Platině 4.

Když mě poprvé někdo poznal ve hře, cítil jsem se jako nejslavnější na světě.

Na závěr vás poprosím o pár vteřin vašeho času. Pokud chcete, hlasujte pro Tryhard v soutěži Křišťálová lupa 2016. Pro naše budoucí fungování je tato soutěž velmi důležitá a váš hlas nám rozhodně pomůže. Děkujeme!


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
HALLOWEENSKÉ SKINY NA PBE PATCH 6.20 - ZMĚNY VE HŘE NOVÝ HEADSET RIG 600 PRO HRY
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama