PragoFFest představení týmu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek PragoFFest představení týmu

PragoFFest představení týmu

David Růžička

David Růžička

29. 1. 2013 15:34

Už tuto sobotu se bude hrát první velký League of Legends LAN turnaj tohoto roku na domácí scéně, pojdmě se podívat na jeho účastníky.

Reklama
PragoFFest představení týmu

Jen pár dní nás dělí od první LAN zastávky MČR Tour 2013 v League of Legends od serveru Playzone a tak je na čase si představit jednotlivé účastníky turnaje. Jako první si vezmeme do parády tým

 eSuby

, jakožto úřadujícího Mistra České Republiky v League of Legends.

eSuba INTEL http://www.esuba.eu

 MČR 2012 v League of Legends

Sestava eSuby:

 eSuba Herdyn - top

 eSuba Gornagal - jungle

 eSuba Rikytan - mid

 eSuba Nardeus - ad carry

 

 eSuba Dirtgen - support TIP: 1. Místo eSuba je asi největším favoritem celého turnaje. Nejen, že do něj byla jako jediný celek automaticky pozvána jako vítěz Mistrovství ČR v League of Legends, ale také má nejlepší LAN výsledky ze všech českých týmů. K tomu přidejme fakt, že v poslední době tvrdě trénují a myslím si, že máme jasno. eSuba sice prošla hráčskou změnou na dvou postech, z pozice supporta odešel Blbeczech, kterého nahradil Dirtgen a pak odešel jeden z nejlepších českých midařů Ovdovovac, kterého v současné době zastupuje bývalý Starcraft II pro hráč eSuby Rikytan. Oproti jiným týmům však tyto změny kádru nejsou tak dramatické.

eErinesshttp://www.eeriness.eu/

 MČR 2012 v League of Legends

Sestava eEriness:

 Bhaalspawn - top

 Lego - jungle

 iKarlik - mid

 Johnny - ad carry

 Zeus - support

 TIP: 3.-4. Místo

eEriness je celek který prošel patrně největší proměnou po MČR, z původní sestavy (Bhaalspawn, fof0t, Bimbo8, Army, Bajju) zůstal jenom topař a kapitán Bhaalspawn. Zbytek z týmu odešel dobrovolně, nebo byl odejit. Těsně před samotným začátkem kvalifikace na PragoFFest turnaj pak ještě eEriness vyměnili bot linku Azu + Focused za Johnny + Zeus. Jak jim to na turnaji půjde zůstává ve hvězdách, každopádně ostatní celky prošli menší změnou a nejspíš i více trénují.

eXtatus.EIZOhttp://www.extatus.eu/

 MČR 2012 v League of Legends

Sestava eXtatusu:

 Denyk - top

 Xnapy - jungle

 aim - mid

 Freeze - ad carry

 

 Kazmitch - support TIP: 2.-3. Místo Ani eXtatusu se nevyhnula "povinná" změna sestavy. Krátce po MČR skončil junglit Dejv a na jeho místo přišel Xnapy. Největší rána pro eXtatus však přišla s odchodem kapitána a nejznámějšího českého hráče Mozilly, zatímco Mozilla povýšil na celoevropskou úroveň, jeho místo začal zastávat Denyk, bývalý český hráč Doty. Mozilla týmu citelně chybí, ať už proto, že byl caller a tým leader, nebo proto, že se mu herně mnoho hráčů v ČR nemohlo rovnat. Na druhou stranu eXtatus má ve své sestavě stále dost hráčů, kterým bývá často přidávána nálepka "Best in CZSK". Otázkou je, jestli prolomí své LAN prokletí.

Gunrunnershttp://www.gunrunners.eu

???

Sestava Gunrunners:

 Odstranovac - top

 LouGi - jungle

 Hlizak - mid

 Potmehood - ad carry

 

 TheyCallMeDemon - support TIP: ??? Gunrunners nedávno přijali pod svá křídla velice úspěšný celek z poslední doby – tým Vis Maior. Jak se jim povede na prvním LAN turnaji zůstává otázkou, ovšem kdyby byli alespoň tak úspěšní jako v poslední době na online akcích, tak by bojovali ve finále. Gunrunners tak zůstávají velkým otazníkem a černým koněm turnaje, mají velký potenciál nás všechny překvapit a zamíchat dlouhodobou dominancí tří "českých Éček".

PragoFFest Coverage

Průběh kvalifikace - 

http://www.tryhard.cz/novinky/533-mcr-tour-pragoffest-zname-ucastniky 

Více informací o samotném turnaji najdete již brzy u nás na 

webu

, veškeré updaty a live coverage z turnaje na našem facebooku a na stránkách našich partnerů a organizátorů tohoto turnaje, serveru Playzone.cz a samotného pořadatele festivalu PragoFFest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama