Power Rankings - Leden
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Power Rankings - Leden

Power Rankings - Leden

David Růžička

David Růžička

17. 1. 2012 08:55

Tento power ranking byl sepsán především na základě umístění v největším českém turnaji CZC.CZ Challenge který proběhl na serveru Playzone.cz.

Reklama

Přihlédnuto bylo i k výsledkům z menších turnajů, které probíhaly v posledním měsíci. Je docela možné, že tento žebříček nereflektuje akurátně současnou sílu českých a slovenských top týmů. Ale v rámci redakce jsme se shodli na tom, že je to solidní základ, od kterého se bude tento reportážní seriál odvíjet.

1. eSubawww.esuba.cz

eSuba je dlouhodobá jednička na naší scéně. Sestavu eSuby nedávno posílil Mozilla z myRevenge, který je asi nejlepším solo-topařem u nás. eSuba taky jako jediný český tým dokázala zvítězit v evropském go4lol turnaji hraném na east serveru.

2. myRevengewww.myrevenge.net

myRevenge (dříve hráli pod barvami eXtatus) je dlouohodobá stálice česko-slovenské LoL scény, jediný tým který dokáže hrát s eSubou vyrovnané hry a občas je i porazit. V poslední době je tento celek jako tým nepříliš aktivní, a jeho členové hrají v různých jiných top teamech ať už na naší scéně nebo mezinárodně v rámci east serveru.

3. Kitty Killers Team

Kitty Killers Team si třetí příčku zasloužil především díky stálým umístěním na předních příčkách a top 3 umístěním v turnaji CZC Challange. KKT mají už delší dobu poměrně stálou sestavu a to přináší své ovoce, navíc většina hráčů v týmu je schopná zahrát více rolí a vytěžit tak maximum z potenciálního pickového rozlosování. Otázkou zůstává, kdy budou nadraftováni nějakým předním českým multigaming týmem.

4. Buzici v Muzici

BVM je tým který byl v posledních měsících poměrně neaktivní a přes občasné dobré umístění moc života neprojevoval. I přes to se v CZC Challange umístil na děleném 5. - 6. místě společně s celkem NIMB.Verya. Právě hráči z NIMB (DejvCZ a Calmien) po skončení CZC.CZ Challange posílili celek BVM, který nyní slibuje zvýšenou aktivitu a proto jsme je umístili na 4. místě. Stejně jako u Kitty Killers čekáme, kdy se BVM objeví pod křídly sponzorovaného týmu.

5. Dermia (dříve fofos gaming) – www.dermia.eu

Fofos gaming (nyní Dermia) byl jedním z černých koňů CZC.CZ Challange a mnozí je před turnajem tipovali na nejvyšší příčky. I přes ne příliš vysoké umístění na CZC však tento tým dlouhodobě podává dobré výsledky a má před sebou světlou budoucnost.

6. Few Gamers (dříve Team Solo Top) – www.few-gamers.cz

Team Solo Top (dnes draftování sdružením Few Gamers) jsou asi největším překvapením turnaje CZC.CZ Challange, vybojovali si krásné 4. místo a přešli přes mnohé papírově silnější soupeře. Tento mladý celek ukazuje slibný potenciál do budoucna.

7. Cracked Gamerswww.cracked-gamers.net

Cracked Gamers jsou nejsilnější na offline turnajích, ale i přes to bylo jejich vyřazení v rámci CZC.CZ Challange pro mnohé zklamáním a fanoušci tohoto týmu odhadovali vyšší umístění než konečné dělené 7. - 8. místo. To je také důvod, proč nejsou top5 v tomto žebříčku.

8. SGCwww.stormclub.sk

Důvod proč je SGC zařazeno na 8. místo je především nízká aktivita tohoto týmu a i přes jejich dobré výsledky ze začátku sezóny 2 a slušné umístění v CZC Challange, na vyšší příčky nedosahují. Dalším důvodem jsou spekulace o odchodu některých aktivních hráčů SGC do nově vznikajícího celku.

9. LetsTroll - www.facebook.com/LetsTrollStream?sk=wall

Garen Shuki Leviho se protočil na devátou příčku společně s jeho týmem LetsTroll. V poslední době uhrávají průměrné výsledky, a i když patří mezi lepší týmy na naší scéně, na vyšší umístění jim chybí konzistentní výsledky.

10. a Little Error

A Little Error je v podobné situaci jako jsou LetsTroll, dlouhodobě podávají dobré výsledky, ale chybí jim přední umístění a uhrané zápasy proti výše postaveným týmům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama