Power Rankings - Březen
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Power Rankings - Březen

Power Rankings - Březen

David Růžička

David Růžička

13. 3. 2012 18:31

Přinášíme vám cz/sk power rankings k začátku března, další měsíc za námi a proto je třeba zúčtovat s výsledky našich předních týmů.

Reklama

CZ/SK Scéna TOP10 – Březen

1. eSubawww.esuba.cz

I začátkem března se eSuba stále drží na prvním místě v našem power rankings. V současné době je eSuba aktivní na WESTu, takže je těžké posoudit jak by si vedla proti ostatním top teamům u nás, jelikož se nezúčastňuje žádných EAST turnajů. I přesto stále věříme, že eSuba je naším nejlepším týmem a snad se o tom budeme moci brzy přesvědčit v některém z domácích turnajů.

2. Buzici v Muzici (+1)

Buzici is od minule polepšili o jednu příčku a to především díky své aktivitě a dobrým výsledkům jak v domácích, tak zahraničních turnajích. Jejich bilance proti ostatním top týmům je pozitivní a celkově se tak posouvají na druhé místo. Konkurence jim však šlape na paty.

3. INSENIA (new) – www.insenia.org

Prvním nový týmem v našich power rankings je INSENIA.ESC, představovali jsme vám je v posledním update o naší scéně. Tento tým se během necelého měsíce dokázal vyšvihnout na třetí příčku, s týmem BVM mají zatím vyrovnanou bilanci a důvod proč jsou třetí je ten, že BVM nasbíralo za poslední měsíc více bodů za výsledky z evropských turnajů. INSENIA má veliký potenciál, jak z hlediska naší scény, tak celého EAST serveru.

4. Kitty Killers Team (-2)

Kitty Killers si sice pohoršili o dvě místa, ale ve výsledku jsou prakticky na stejné úrovni jako BVM a INSENIA. Úspěchy v evropských Go4LoL stejně jako slušná aktivita a výsledky v českých turnajích je řadí k „svaté trojici" česko-slovenské scény na EAST serveru a nebýt smůly v posledních vzájemných utkáních, mohli by být stále druzí.

5. myRevenge (-1) – www.myrevenge.net

myRevenge se v posledním měsíci příliš nedařilo, jedno 3. místo v rámci PZ Nightcupů a neaktivita jejich AP carry se podepsala na pohoršení si o jednu příčku. Stále jim však patří 5. místo v našich power rankings, protože další týmy nepodávaly o moc lepší výsledky.

6. EpicSaxGuy (new)

Dalším nováčkem v česko-slovenském top10 je tým EpicSaxGuy, který měl prakticky totožné výsledky jako myRevenge, pokud se jedná o týdenní turnaje pořádané serverem Playzone. EpicSaxGuy je určitě tým, který se do budoucna vyplatí sledovat, neboť jde o mladý skill, který může překvapit.

7. nEophyte (new) – www.neophyte.cz

Třetím týmem, který vám zde dnes představujeme poprvé jsou nEophyte. Vypadá to, že se jim konečně ustálila sestava a to začíná přinášet první výsledky. Na nejvyšší příčky zatím nedosáhli, ale co není, může být a nEopythe jsou tak určitě dalším černým koněm pro nadcházející turnaje.

8. Premium Gamingwww.premium-gaming.cz

Premium Gaming jsou na tom stejně jako minulý měsíc, v posledních NightCupech se jim sice příliš nedařilo, ale na druhou stranu se jim podařilo vyhrát jiné menší turnaje, kde měli možnost změřit síly s dalšími kvalitními týmy. Premium jsou tak určitým měřítkem v rámci naší scény co se týče stability a výkonnosti.

9. LetsTroll (-4) – www.facebook.com/LetsTrollStream?sk=wall

LetsTroll si od minule pohoršili o celé 4 příčky a jedná se prakticky o největší výkonnostní propad, který se nám zatím podařilo zaznamenat. I přes pravidelnou aktivní účast v turnajích v poslední době prohrávají proti papírově slabším soupeřům, zda-li jde o smůlu či odraz reálné formy zůstává otázkou.

10. Freak Gaming (new) – www.freak-gaming.cz

Posledním nováčkem v našem top ten je tým Freak Gaming, který překvapil v posledním Nightcupu , kdy prošel bez větších problémů až do finále, kde si zajistil krásné druhé místo. Uvidíme, zda-li se zde Freak gaming udrží i příští měsíc, tento tým je pro nás stále velkou neznámou.

S top ten se nám tento měsíc rozloučilo několik týmů a dvěma dalším zase těsně unikla nějaká ta příčka. Rozloučili jsme se s Cracked Gamers, kteří se dnes aktivně věnují především hraní na WESTu, a polovina jejich sestavy se skládá z cizinců. Dále jsme se rozloučili s SGC, kteří jsou od CZC naprosto neaktivní. Stejně „aktivní" jako SGC, je v poslední době i PixeL a částečně i a Little Error, proto se s nimi loučíme také.

Pak tu máme dva týmy, kterým top ten uteklo o vlásek a těmi jsou Ephors a trainhard. I když do česko-slovenského top ten zatím nepatří, jedná se o celky, které si zaslouží respekt a které ukazují příslib do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama