Potvrzeno, ARAM na Wild Riftu zůstane jako stálý mód
i Zdroj: Tryhard.cz
LoL:WR novinky Wild Rift Článek Potvrzeno, ARAM na Wild Riftu zůstane jako stálý mód

Potvrzeno, ARAM na Wild Riftu zůstane jako stálý mód

Michal Myška

Michal Myška

8. 9. 2021 16:00

Po dlouhém testování nastane dlouhé radování.

Reklama

ARAM je také na mobilním Wild Riftu mezi hráči dlouhodobě velice populární a toho si jsou v RIOT Games velice dobře vědomi. Mezi klasické herní módy jako PVP a hry s boty nám brzy přibude také All Random All Mid (obecně známo jako ARAM). Na mobilních telefonech se tento herní režim stal rychle populární, jelikož je jeho zpracování jak dělané pro mobilní hraní.

Po měsících testování, vám s radostí oznamujeme že All Random All Mid (ARAM) bude trvale dostupný jako herní mód od 9. září. 

- Tori Fica

V první fázi testování sklidil ARAM velké množství kladných ohlasů. Jedná se o herní mód, ve kterém si bitvu užije deset vyvolávačů na mapě pojmenované Kvílející propast. Dostanou náhodné šampióny, navolí si své runy a summonery a vydají se jako celý tým na jedinou linku, kde nemohou využívat léčení ve fontáně, nákupu ani recallu, místo fontány můžete využívat místa, kde se objeví heal, který vyléčí všechny šampiony (i ty nepřátelské). K tomu abyste mohli nakoupit potřebujete jediné, umřit. Po vaší smrti se vám odemkne obchod, kde můžete koupit potřebné předměty. Obchod zůstane odemčen, dokud neopustíte prostor fontány. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama