Poslední den registrací na meziherňák!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Poslední den registrací na meziherňák!

Poslední den registrací na meziherňák!

David Růžička

David Růžička

19. 6. 2012 10:17

Portál Playzone si pro vás připravil další mezihernový turnaj, více informací se dočtete v novince.

Reklama

Červen se letos, alespoň co se League of Legends týče, nese v duchu velkých turnajů. Kromě LanCraftu, kde se kromě klasického LanCraftového turnaje odehraje také finále BenQ Ligy, nás čeká také v pořadí již třetí Mezihernový turnaj. Máte-li zájem o nevšední zážitek a o osobní setkání se svými spoluhráči, registrujte se do nejbližší herny a přijďte si 23. 6. s námi zahrát, kdo ví, třeba i vyhrajete nějaké hezké ceny.

UPDATE: Do zítřejší půlnoci máte poslední příležitost zaregistrovat se na mezihernový turnaj. V případě, že se nezaregistruje minimální počet deseti týmů, bude turnaj zrušen.

Po úspěchu posledního meziherňáku jsme se rozhodli v našem snažení pokračovat. Opět si zahrajeme o slušné prizemoney, RPčka zatím slibovat nebudu, nicméně s RIOTem jsme v kontaktu a o další podpoře naší scény jednáme, takže i ta se možná ještě nějak vyvrbí.

Registrace

Registrovat se na první mezihernový turnaj můžete zde. Registrace pro celý tým vyjde na 1250 Kč, tedy 250 Kč na hráče. Pro Slovenské hráče pak 50 Euro na tým a 10 Euro na hráče.

MČR body

Pokud chcete dostat body do MČR klasifikace, tak se soupisky musí kompletně shodovat. To znamená, že v týmu nesmí být žádný host, jestliže chcete body do MČR klasifikace.Play Off bude probíhat Single Elimination BO1, finále a zápas o třetí místo budou ve formě BO3. Systém se může změnit v závislosti na počtu registrovaných týmů.

Aby tento turnaj mohl proběhnout, musí být přihlášeno minimálně 10 týmů.Registrace - http://www.playzone.cz/turnaje/lol-czccz-mezihernovy-turnaj-062012

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama