Pomoc Riotu a limitované vstupy na PBE
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Pomoc Riotu a limitované vstupy na PBE

Pomoc Riotu a limitované vstupy na PBE

derk

derk

Riot Games se zaměřil na českou komunitu a rád by získal vaši pomoc. Je třeba otestovat českou lokalizaci v klientovi a ve hře. Kdo chce pomoci, čtěte dál.

Reklama

Nedávno se ve složce League of Legends objevil český dabing jednotlivých šampionů, který během několika málo hodin obletěl celou domácí scénu. To ale zdaleka není všechno, protože se toho chystá ještě daleko více. Riot Games pracují na kompletní české lokalizaci do hry. K včerejšímu leaku se jeden zástupce Riotu vyjádřil i na našem fóru.Petr napsal:Zdravím, jmenuji se Petr a jsem součástí týmu, který v Riot Games pracuje na české verzi League of Legends. Dnešní únik českých hlasů šampionů sice nebyl plánovaný, ale berte to jako předčasnou ochutnávku. Je skvělé vidět vaše reakce, mějte však prosím na paměti, že se jedná jen o velmi malou část hry, na jejíž finální verzi ještě stále pracujeme.I právě proto velice rádi uslyšíme vaše názory na české audio. Pokud poukážete na nějaké nedostatky a chyby, které nám unikly, určitě to uvítáme. Momentálně usilovně pracujeme na uvolnění hratelné beta verze hry, která se objeví na PBE. Přesné datum však zatím nemáme.Děkujeme za podporu a těšíme se, až budeme moci české komunitě ukázat více.Včera jsme byli osloveni zástupcem Riot Games s tím, že mají několik desítek vstupenek do uzavřeného PBE a rádi by je dostali mezi domácí hráče. Účelem je samozřejmě testovat českou lokalizaci, hledat případné chyby a následně napsat Riotu své dojmy. Lokalizace je v Alfa verzi a ještě není zcela kompletní, proto není jisté, kdy se dostane na PBE a kdy se budou přihlášky rozesílat.!!! JAK SE PŘIHLÁSIT !!!Chcete se dostat na PBE a pomoci Riotu s testováním? Pak vyplňte následující přihlášku. Přihlášky můžete posílat pouze do pátku 14. 2. 2014 do 23:59. Na přihlášky odeslané později nebude brán zřetel.Pozn: Musíte být Čech a mluvit plynule česky. Slováci se testování bohužel nemohou účastnit.

  1.  Funkční e-mailová adresa (na kterou se případně pošle přihláška).
  2.  Summoner name a server, na kterém hrajete (stačí zkratka serveru - EUNE / EUW, atd.).
  3.  Proč byste měli pozvánku mít zrovna vy (stručné vyjádření, ideálně pár vět).

Správně vyplněný formulář pošlete na e-mailovou adresu derk@tryhard.cz v předmětu vyplňte "Riot PBE přihláška".Přihlášky se projdou a přepošlou Riotu, který následně sám vybere několik desítek testerů a zašle jim informace na uvedený e-mail. Ještě závěrem připomínáme, aby se hlásili hlavně lidé, kteří mají opravdu zájem Riotu pomoci - procházet hru, hledat případné chyby a hlásit je anebo vyjádřit vlastní názor k určitým věcem. Pokud se chcete pouze podívat, jak čeština ve hře vypadá a poté se na PBE již nikdy nepřihlásit, tak prosím nezabírejte místo ostatním uchazečům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama