Podzimní sezona Sazka eLEAGUE slibuje vysoký prizepool a finále na FORGAMES
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Podzimní sezona Sazka eLEAGUE slibuje vysoký prizepool a finále na FORGAMES

Podzimní sezona Sazka eLEAGUE slibuje vysoký prizepool a finále na FORGAMES

Giry

Giry

3. 9. 2021 06:00

Největší česko-slovenská esportová liga se vrací.

Reklama

Druhá sezona největší česko-slovenské ligy ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2 se po prázdninách vrací se svojí podzimní částí. Ta by měla poprvé v historii Sazka eLEAGUE vyvrcholit na herním veletrhu FORGAMES. Nejlepší týmy si zde rozdají téměř 890 tisíc korun.

V esportovém světě populární střílečky CS:GO zůstanou favority i pro následující sezonu střelci z libereckého celku SINNERS. Po neuvěřitelných výkonech na evropském poli budou v domácí soutěži jen těžko hledat přemožitele. Znepříjemnit spanilou jízdu až na finále do Prahy se jim pokusí dvojice největších konkurentů – Enterprise a Entropiq. Zapomínat nemůžeme ani na týmy jako je eSuba, Dark Tigers, BRUTE nebo eEriness. Ti všichni se pokusí obsadit jednu z prvních šesti příček tabulky, které znamenají vstupenku do play-off.

Podzimní sezona Sazka eLEAGUE slibuje vysoký prizepool a finále na FORGAMES

Chybět nebude ani ta nejlepší domácí Dota! I liga v populární MOBA hře zná svého favorita. Hippomaniacs budou chtít po ovládnutí jarní části přidat další prvenství. Zabránit v úspěchu se jim pokusí hráči z organizace Inaequalis, kteří v posledním finále proti Hippomaniacs prohráli pouze rozdílem jedné hry. Bojů o play-off se zhostí také eSuba, Lutea, GO GAME Dogs či tým Young. Svoji první sezonu odehrají v lize i nováčci z Mindcat Esport a L2P. Oba celky tak budou mít první příležitosti výrazně zamíchat s kartami.

Ligovou část včetně play-off a velkého finále odvysílá již tradičně hlavní ligový kanál na adrese twitch.tv/eleaguecz, kde na diváky kromě samotných zápasů čekají také soutěže o různé herní předměty, skiny a mnohdy také různé herní příslušenství a periferie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama