Po epické hře jsou G2 jednu výhru od playoffs, Humanoid a Carzzy napravili nevydařený start
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Po epické hře jsou G2 jednu výhru od playoffs, Humanoid a Carzzy napravili nevydařený start

Po epické hře jsou G2 jednu výhru od playoffs, Humanoid a Carzzy napravili nevydařený start

Reibl

Reibl

20. 10. 2023 15:06

Druhý den Swiss stage přinesl opět osm her, přičemž některé z nich nabídly opravdu epickou podívanou. Radovat se mohou i fanoušci českých hráčů. Carzzy a Humanoid si připisují první výhry.

Reklama

Den plný bratrovražedných soubojů odstartoval duel mezi NRG a TL. Z něho vyšla lépe nasazená americká jednička, která devastovala soupeře. O chvíli později padli také Cloud9 proti LNG. K překvapení skoro všech si C9 vedli celkem dobře a dokonce sebrali barona po kontroverzní pauze. Ani to ovšem nestačilo na čínského obra.

Výhru si následně připsali MAD Lions a Fnatic s českými hráči Carzzym a Humanoidem. Jejich zápasy patřily mezi lehčí, avšak každá výhra se v tomto formátu počítá.

Souboje korejských týmů dopadly lépe pro Gen.G a KT Rolster. První zmíněný celek si tak zahraje o postup do playoffs už v sobotu. Dplus Kia naopak musí bojovat o záchranu.

Asi nejnapínavější hru celých Worlds předvedli hráči G2 a Weibo. Nechyběl “EU Baron”, teamfighty o eldera a pokus o backdoor. Tuto hru byste rozhodně neměli minout. Výhru berou také JDG, kteří opět zdolali BLG.

Rozlosování

Série o postup

Se skóre 2:0 vstupují do Bo3 sérií o postup G2, Gen.G, JDG a LNG. Evropský celek bude muset zabojovat proti korejské jedničce.

Rozřazovací duely

Se skóre 1:1 do posledního Bo1 zápasu nastupuje osmička týmů. Carzzy vyzve americké mistry NRG, Humanoid zase finalisty MSI, BLG. Velmi zajimavý bude také zápas mezi T1 a Cloud9. Oba týmy na sebe naráží na Worlds často, dosud ale měli T1 vždy navrch.

Série o udržení

Za stavu 0:2 musí o udržení v turnaji bojovat GAM Esports, BDS, Team Liquid a překvapivě také Dplus Kia. Prohra v této Bo3 sérii znamená konec na turnaji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama