PLAYzone Western Digital NightCup #41
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek PLAYzone Western Digital NightCup #41

PLAYzone Western Digital NightCup #41

matt

matt

19. 4. 2012 16:01

Středa, právě to je den pravidelných turnajů od portálu PLAYzone. Narozdíl od těch sobotních jsou však pod hlavičkou Western Digital.

Reklama

Vítám vás u mého druhého night cup reportu, tentokrát se pokusím trochu více článek rozvrhnout a zahrnu taky pár novinek, doufám, že se vám nová úprava bude líbit!

Úvod 

Nejprve si pojďme představit týmy, které se včerejšího turnaje zúčastnily, ani mě moc nepřekvapuje celkem chudá účast, tu má na svědomí právě den pořádání, kterým je středa. Narozdíl od sobotních BenQ night cupů, kde můžeme sledovat účast okolo třiceti celků, nyní se registrovala necelá polovina z tohoto počtu. Přesně jsme tedy mohli zhlédnout 16 zápasů, z nichž byly 4 freewiny v prvním kole. Zdatní počtáři se již možná dostali na číslo 12, toho jsme si mohli všimnout právě u kolonky "Počet týmů v turnaji". Pojďme se tedy společně podívat na všechny soutěžící spolu s kompletními sestavami.

Týmy

  • Fap Fap Heroes
  • IN-Gaming
  • Hells Bells Five
  • ACE_TEAM
  • POPO STAJL
  • Dirti side of devil
  • Super Trolls
  • Rampaging Warlords
  • Flegmatics
  • Sausage Riders
  • Storm Games Clan
  • Muchos Gracias is Low

Průběh

Jak jsem již zmiňoval v úvodu, v prvním kole nás čekaly čtyři freewiny, mimo to jsme mohli vidět vyřazení týmů Muchos Gracias is Low, Dirti Side of devil, Hells Bells Five a POPO STAJL, všichni ostatní buďto porazili některý z těchto týmů nebo dostali výhru zdarma.

Druhé kolo nám nabídlo menší duel adminů, jednalo se o zápas Flegmatics proti Rampaging Warlords, kdy na straně Flegmatics stál NeverSay neboli Kippy, soupeřil se svým kolegou Keenem. Lépe z tohoto duelu vyšel tým Flegmatics, který se tak posunul do semifinále. Dále nám tým Storm Games Clan nabídl celkem čistou hru v poměru 24/5, po tomto zápasu bylo jasné, že se Fap Fap Heroes do dalšího dějství nepodívají. Hrací časy obou posledních zápasů druhého kola byly překvapivě delší nežli třicet minut, u toho prvního to bylo přesně 33 minut. V tomto zápase se utkaly týmy IN-Gaming a favorizovaní Super Trolls v čele s Rutgenem. I když se IN-Gaming podařilo uhrát aspoň třicetiminutovou hru, nakonec rozodla Caitlyn v podání Yurzela, která zároveň vydělala za zápas nejvíce goldů. A konečně poslední hra druhého kola, nastoupily proti sobě týmy Sausage Riders a ACE_TEAM, hra trvala skoro 40 minut a musím pochválit výkon ACE_TEAM, kteří i když prohrávali tak se nevzdávali a do poslední chvíle se snažili vzdorovat.

finálové klání mezi Flegmatics (modrá) a Super Trolls

Kdo by čekal, že jako další nás čekalo semifinále, to znamená, že už nám zbývaly pouze poslední čtyři týmy. Tato sekce turnaje nám nabídla následující utkání: Storm Games Clan vs. Flegmatics a Super Trolls vs. Sausage Riders. V prvním zápase docela hodně překvapil tým Flegmatics, kdy nasadil následující lineup skládající se z Nautiluse, Maokaie, Urgota, Kassadina a Riven. I když se SGC odmítali vzdát, po třiceti minutách jsme nemohli vidět nic jiného nežli zničený nexus právě z většiny slovenského týmu. V dalším klání jsme mohli vidět snadný triumf Super Trolls, kteří si po dvaceti minutkách odnesli vítězství a vyřadili tak Sausage Riders z turnaje.

Finále začalo okolo devíti hodin a jak si můžete všimnout v pavouku výše, čekaly nás poslední dva týmy a těmi byly Flegmatics a Super Trolls. Podle očekávání byl zápas velmi vyrovnaný, jak už to většinou ve finále bývá. Tým Super Trolls však přenechal protivníkům přiliš moc killů, těch bylo přesně třicet, zatímco Flegmatics si v tomto ohledu vedli zhruba o polovinu lépe. To vedlo k výhře Kippyho týmu, tím pádem byly jasné první dvě místa.

Nesmíme však opomenout ani zápas o třetí místo, kde se utkali poražení ze semifinále, těmi byly Storm Games Clan a Sausage Riders. Nyní již SGC nezklamali a "vybojovali" si třetí místo v turnaji. Uvozovky jsou zde kvůli velmi snadné výhře, kdy jsme mohli vidět krásně zahranou Cassiopeu od hráče GladIQ, ten si na konci zápasu připsal skóre 12/0/4, podobně na tom byla Caitlyn, tu si zahrál ArmyofOne1 - 10/2/11.

Závěr

Osobně mi turnaj nepřinesl moc nového, snad až na menší překvapení v podobě prvního místa. Pro zajímavější night cup si počkejte na tuto sobotu, kdy se můžete těšit na 42. PLAYzone BenQ NightCup. Zde očekáváme účast alespoň o polovinu vyšší. Právě díky nízkému počtu registrovaných týmů jsme nemohli sledovat moc zajímavější duely a slabší týmy měly poměrně malou šanci se prosadit, jelikož zde byly čtyři hlavní favorizované týmy, které se dostaly do semifinále. Co si myslíte o středečních night cupech, jste pro jejich podporu, nebo se vám naopak zdá, že při pravidelně nízké účasti to nemá cenu? Piště do komentářů! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama