PLAYzone BenQ NightCup #40
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek PLAYzone BenQ NightCup #40

PLAYzone BenQ NightCup #40

matt

matt

15. 4. 2012 13:56

Jako každou sobotu jsme se mohli těšit na turnaj od PLAYzonu, v pořadí to byl již čtyřicátý, jak to dopadlo se dozvíte uvnitř článku!

Reklama

I když se mělo začínat přesně v pět, celý turnaj byl z neznámých důvodů zpožděn o přesně 37 minut, kdy byl také sestaven pavouk. Celkem se do turnaje přihlásilo 26 týmů. Mezi favority patřily samozřejmě Kačenky, právě tento tým totiž dokázal porazit svou konkurenci a ukořistil první příčku na evropské verzi Go4LoL, za což jim za celý TryHard gratulujeme. Dále se registrovaly týmy jako například nEophyte, Storm Games Clan či Sausage Riders.

První kolo přineslo celkem 6 freewinů a dle mého se žádné překvapení nečekalo, jelikož všichni favorité buďto neměli problém se svým soupeřem nebo dostali již zmiňovaný freewin.

V druhém kole postoupili výše uvedení Storm Games Clan, Super Trolls v čele s Yurzelem a Rutgenem, i když Insiders vzdorovali celkem slušných 35 minut. Jako další se nám do čtvrtfinále probojovali Sausage Riders, těm rozhodl hru hlavně krásně zahraný Vladimir na midu, stejně jako Nocturne v jungli. V dalších zápasech již postoupili nEophyte, Kačenky, Ephors, Deal With It a ART Clan.

Ve třetím kole neboli čtvrtfinále nás čekaly již o mnohem zajímavější duely, první duel tomuto faktu však moc nenasvědčoval, jelikož si Storm Games Clan odnesli vítězství hned po 25 minutách. Druhý zápas však trval skoro třičtvrtě hodiny, utkali se Sausage Riders s týmem Deal With It a po dlouhé bitvě se nakonec mohli zaradovat uzenáči. Vcelku jednoznačný zápas nám přinesl předposlední zápas třetího kola, nastoupily Kačenky proti týmu ART clan a po dvaceti minutách bylo jasno, myslím, že je vám jasné pro koho. Podobný časový údaj byl k vidění i v posledním zápase, od kterého jsem osobně čekal trochu víc. Tým Ephors získal pouze jediný kill, zatímco nEophyte jich ukořistil celých 16.

Semifinále podle časového rozvrhu začalo o půl deváté a první zápas skýtal jednoznačnou převahu týmu Storm Games Clan nad nyní již nepostopujícími Sausage Riders. V dalším utkání vystupovala docela zvučná jména - nEophyte a Kačenky. Po celou hru šla vidět převaha Kačenek, které dokázaly, že nedávná výhra Go4LoL nebyla náhodou.

finále Kacenky vs. SGC

Ve finále nás čekaly týmy SGC a Kačenky. Kačenky zvolily své oblíbené hrdiny, v jungli to byl Nautilus v podání fof0ta a na midu Viktor, kterého se ujmul Fallken. I když hra byla delší než všechny v podání Kačenek, po skoro 27 minutách jsme mohli sledovat nápis Victory na obrazovkách Kačenek. Záznam z finálové hry můžete sledovat zde, za poskytnutí záznamu děkujeme komentátorské dvojce Vinniemu a Marvovi.

Nesmíme však zapomenout na zápas o třetí místo, v něm nastoupili favorizovaní nEophyte proti slušným Sausage Riders, kteří se probojovali až sem. Naprosto na všech linkách nEophytu byla vidět jasná převaha, z tohoto trendu vypadl jedině top v podání TheCenta, který hrál Renekton proti Cho'Gathovi.

zápas o třetí místo nEophyte vs. Sausage Riders

Celý turnaj nám nepřinesl téměř žádné překvapení, možná že nEophyte se mohli probojovat do finále, nejspíš by jsme sledovali zajímavější finále, tím však nechci říct, že si SGC svůj postup nezasloužili. Turnaj skončil něco po desáté. Příště se snad budete moci těšit na stream celého turnaje právě mnou a mnkynem. :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama