Playboy a League of Legends
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Playboy a League of Legends

Playboy a League of Legends

derk

derk

22. 10. 2013 12:00

Že to nejde dohromady? Ale jde! Jedna playmate je vášnivou hráčkou LoLka a Riot tak má další propagační kanál. Další info a video uvnitř.

Reklama

League of Legends je vskutku velkým fenoménem současné doby. Vůbec poprvé v historii jsou profesionální hráči oficiálně označování za sportovce, eSport byl oficiálně uznán sportem, do eSports se zapojují největší společnosti na světě a o League of Legends se mluví na každém rohu. Výjimkou není ani Playboy, který včera na svém youtube kanálu zveřejnil video, ve kterém Playmate Pamela Horton popisuje své zkušenosti z Season 3 World Championshipu a hlavně tedy finále ve Staples Centeru.

Playboy - Gamer Next Door: League of Legends

Pamela Horton je vášnivou hráčkou, ještě předtím než rozšířila řady Playboye hrála několik let World of Warcraft a v současné době hraje League of Legends. Zná se osobně s několika lidmi z Riot Games a zřejmě i ona byla jedním z důvodů, proč se v Playboyi video o League of Legends vůbec objevilo. V posledních pár letech jste ji mohli vidět na ComicConu a dalších herních a fantasy festivalech, kde se velmi často objevuje i jako cosplayerka. 

Určitě je dobře, že je tu další mediálně známější postava a společnosti, která podporuje League of Legends a eSport jako takový. Dokonce se objevily spekulace, že by se Pamela Horton mohla stát nástupkyní Nikasaur, která odešla z Riot Games a tím zanikl Summoner Showcase. 

Co si o tom myslíte vy?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama