Peacovo #1 - Představení
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Peacovo #1 - Představení

Peacovo #1 - Představení

PeaceInMind

PeaceInMind

14. 4. 2012 15:17

Zdravím všechny nolifery, nerdy a další podivné existence, které nemají na práci nic lepšího než číst tenhle blog. Měl jsem v plánu začít hned nejakým přínosným tématem nebo alespoň nečím míň zbytečným než představením,

Reklama

Takže co nejstručněji něco málo o mě - Jsem z Ostravy, 19 let, momentálně jsem student VŠ z čehož výplývá, že mám spoustu časo na nesmysly jako je lolko :P Lol hraju něco s přestávkami něco kolo 1,5 - 2 let, na česko slovenské scéně jsem se pohyboval aktivně ( skončil jsem po lancraftu ) až do doby, kdy jsem jako jeden z prvních přešel na West. Krátce po té jsem skončil, prodal account a stručně řečeno jsem zpátky ( a určitě jsem spoustě lidem chyběl :P ). Momentálně mě můžete najít pod nickem Peacefull Panda.

O čem bude tento blog? Co nejstručněji bych se chtěl zabývat třemi hlavními tématy - 

1. Solo que - Pro většinu z vás asi nejzajímavější téma, pokusím se vám předat. Nedávno jsem si prošel znovu cestou 1100 - 1900 elo in one month, takže se pokusím vám předat co nejvíc znalostí, tipů, triků a všeho ohledně solo q :) A budu se snažit být více specifický než většina článku na toto téma, takže žádné "play strong champs, ward a lot, dont flame", ale konkrétní věci. Mám v plánu i články zaměřené na specifické champy vhodné pro solo que.

2. Theorycrafting - Jsem tak trochu blázen do všeho nového nebo zapomenutého, takže se můžete "tešit" na články o šilenostech typu AP ez, AP maokai a další "nesmysly", které mají potenciál :) Konkrétně tyhlety dvě záležitosti jsem probíral s odborníky ( scarra a chu8 ), takže věřím, že to nebude úplně nezajímavé.

3. CZSK a světová scéna - Téhle oblasti se nemám v plánu věnovat v blízké době, ale určitě to nevylučuji a je dost možné, že až se mi v mé pomatené mysli zrodí nějaký nápad nebo téma, které bych chtěl zpracovat, tak to udělám.

Tak co dál? Ještě me napadá pár drobností.

Já a trolling: Jak možná někteří z vás ví, jsem velký fanda trollingu, věnuju se mu téměř denně a považuju se v něm za high level :D Tím bych se rád "omluvil" některým obětem, jako je například leagueoflegends.cz, Bhaalspawn a spousta dalších s jednou poznámkou - královsky jsem se bavil :)

To bude zatím všechno, na první článek ze séríe "Dont cry baby Ill show you how to carry solo que" se můžete těšit v příštích několika dnech :) Cya PeaceInMind aka Peacefull Panda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama