Patrik vítá nového spoluhráče, do XL míří korejský jungler
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Patrik vítá nového spoluhráče, do XL míří korejský jungler

Patrik vítá nového spoluhráče, do XL míří korejský jungler

Maarty

Maarty

26. 5. 2023 20:32

Xerxe opouští LEC a v letním splitu jej nahradí korejský jungler , kterého jsme již mohli vidět zejména v jarním turnaji EMEA Masters - Lee "Peach" Min-gyu. Na tomto turnaji se s týmem Unicorns of Love Sexy Edition dostal až do samotného finále. V něm nakonec prohrál, když po dvou vyhraných hrách dostali UoL reverse sweep proti od začátku favorizovanému týmu Instanbul Wildcats.

Reklama

Tým Excel neměl vůbec lehký začátek sezóny. Vítěz letního LEC 2022 topař Odoamne se z vrchních příček propadl až na samé dno. Midlaner Vetheo byl navíc nedobrovolně poslán na lavičku uprostřed splitu údajně kvůli svému psychickému zdraví. Nakonec pak příšla třetí změna v podobě Targamase, ten při svém odchodu z týmu také nešetřil naštvanými komentáři na Twitteru.

Letní sezóna LEC začíná už za necelý měsíc. Tým nejspíše prošel poslední změnou a my doufáme, že po tomto znovuzrození, které zažívá i mnohem úspěšnější organizace Fnatic, uvidíme našeho českého marksmana dosáhnout na playoffs a mít alespoň jeden úspěšný a klidný split bez dramat a náhlých výměn hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama