PA Liga - posun registrací
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek PA Liga - posun registrací

PA Liga - posun registrací

derk

derk

1. 8. 2012 14:10

Začátek PA Ligy byl posunut na příští týden. Zbývá ještě pár dní k registraci.

Reklama
PA Liga - posun registrací

Playman Amateur League

Začátek Playman Amateur League byl posunut až na příští týden. Díky tomu máte ještě posledních pár dní (do neděle 5.8.2012, do 23:55) přihlásit se do turnaje a potvrdit účast. Je to hlavně kvůli tomu, aby byl při takto velké účasti týmů dobře naplánovaný průběh celého turnaje a nedocházelo k problémům. Dalším důvodem je i to, že se naplnil stav 64 týmů a několik kapitánů si stěžovalo, že se nevešli. 

Turnaj bude začínat v úterý 7.8.2012. Podrobné informace (pravidla, časový plán, ...) se dozvíte v nejbližších dnech. Jak již někteří ví, byl jsem poslední dva týdny na dovolené a nemohl jsem playzone ani tryhardu věnovat mnoho času. Proto se dodatečně omlouvám všem za slabou náplň stránek a také za sníženou aktivitu v odepisování na PM. Pokud jste měli nějaký problém, který přetrvává a já vám neodpověděl, kontaktujte mě prosím znovu.

Předem děkuji všem za pochopení a za velkou chuť zapojit se do turnaje. 

Přihlásit se do turnaje můžete zde!----------------------------------------------------------Převzato z playzone.cz - vyjádření hlavního admina derka k nadcházející lize.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama