PA League - PLAYOFF
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek PA League - PLAYOFF

PA League - PLAYOFF

derk

derk

15. 9. 2012 11:36

Již se dohrály skupiny a teď je na čase zamířit k poslední fázi turnaje.

Reklama
PLAYMAN AMATEUR LEAGUE
STREAM TURNAJE - TRYHARD TV
23:15 AKTUALIZACE !!!Během pár dnů můžete čekat velký report na celý turnaj, rozhovory s hráči a další. Stay tuned!!!Vítězové jednotlivých soutěží jsou:1) Prince of Persia - PETR HEČSKA2) Shaun White - MARTIN LAUFRES3) Rayman Origins - MARTIN ŠIMKOVítězům soutěží gratulujeme a žádáme, aby se nám ozvali na mail araged@tryhard.cz se svou kontaktní adresou, na kterou budou ceny zaslány. Je za námi finále. Absolutním vítězem Playman Amateur League se stává tým  iNfernity Gaming! Gratulujeme. Finále bylo velmi vyrovnané. A viděli jsme spoustu krásných akcí, jejichž vykonavatelem bylo velmi často AP carry týmu iNfernity - Cipisecek. Vítězství to bylo určitě zasloužené. Stejně jako vítězům bychom rádi pogratulovali i dalším týmům. Předvedly krásné zápasy a výsledky, bylo se na co dívat! Podívejte se, jak turnaj nakonec dopadnul.  iNfernity Gaming (5x TERA online, 20€ RP, Triumphant Ryze Skin)  team Hurricane (5x SCORE, 15€ RP)  PixeL (10€ RP)  ExplicitT (5€ RP)

!!! Semifinále dohráno - už máme finalisty! 22:15 team Hurricane vs.  PixeL   1:0 iNfernity Gaming vs.  ExplicitT   1:0Takže již víme, kdo si zahraje o příčky nejvyšší. Půjde o slovensko-české finále v podání  team Hurricane  iNfernity Gaming. O třetí místo si zahrají  PixeL a  ExplicitT. Sledujte finálový zápas na streamu!A spolu s finálovým zápasem tu máme další, již poslední soutěž o hru nejcennější (alespoň z našeho pohledu). Budeme hrát o Rayman Origins. Pokud chcete hru vyhrát, podívejte se na náš FACEBOOK, lajkněte ho a odpovězte správně na otázku do komentářů. Otázka zní: "Kolikátá hra v hlavní sérii Rayman je náš kousek s označením Origins?".!!! Čtvrtfinále je za námi, TOP 4 TÝMY! 21:15 team Hurricane vs.  Aquilla team   1:0 The Dangerous Rabbits vs.  PixeL   0:1 Euphory.lol vs.  iNfernity Gaming   0:1 GwE vs.  ExplicitT   0:1!!! Třetí kolo u konce, čtvrtfinále na streamu 20:35Ze souboje  The Dangerous Rabbits a  unoexitors.sk nakonec vyšel lépe český tým a tak máme uzavřenou top osmičku. Kdo vyhraje tento zápas už má jisté RPčka a šanci hrát i o věcné ceny. Takto vypadá pavouk, přejeme všem týmům hodně štěstí!!!!

Třetí kolo pomalu u konce

20:15

Je za námi další kolo, tedy skoro. Čeká se ještě na vítěze v zápase

 The Dangerous Rabbits

a

 unoexitors.sk

. Mezi osmi nejlepšími týmy jsou zatím

 team Hurricane,  Aquilla Team,  PixeL,  Euphory.lol,  iNfernity Gaming,  Gateway Entertainment

,

 ExplicitT.

Dostal se až sem váš favorit? Fanděte s námi na STREAMU! a lajkněte nás a hrajte s námi na

FACEBOOKU!

!!!

Začátek třetího kola, vyhlášení dalš

í soutěže

19:40

Jako první se do čtvrtého kola dostává tým PixeL, který je ve velmi silné formě, určitě si věří až na příčky nejvyšší. Ostatní týmy zatím hrají třetí kolo. V příštím kole si již přiblížíme konkrétni postupující a probereme jednotlivé zápasy.

Byla vyhlášená druhá soutěž, která právě probíhá. Na www.facebook.com/tryhardcz  uvidíte soutěžní otázku. Stačí si tuto stránku lajknout a správně odpovědět. 

Otázka zní: "

Vyhrál Shaun White někdy Olympijskou medaili? A pokud ano v jaké soutěži?". 

!!!

První dvě kola dohrána

19:10

Jsou za námi první dvě kola. Většina týmů se s námi již rozloučila a máme tu posledních 16 týmů, které práve hrají osmifinále. Většina favoritů se probojovala až sem a vypadá to velice zajímavě. Kdo si myslíte že vyhraje? Podpořte svoje favority!

Na facebooku proběhlo první soutěž o hru

Prince of Persia

. Na otázku: " Po kolika letech od vydání původního Prince of Persia vyšla tato hra (Prince of Persia 2008)?", odpovědělo 71 fanoušků.  Z toho bylo správných odpovědí (

19

) celkem 59. Vítěze vyhlásíme po odehrání finále. Tato soutěž je již ukončena.

---------------------------------------------------------------------

INFO K TURNAJI PLAYMAN AMATEUR LEAGUE

Nejdříve si ještě krátce představíme turnaj samotný. Jde o skoro dva měsíce trvající turnaj, který se stal největším turnajem, který kdy byl u nás hrán. Účastnilo se krásných 96 týmů. Kvůli velkému počtu zúčastněných si turnaj vyžádal řadu kompromisů a změn, přesto jsme se díky skvělé práci adminů a slušnému chování většiny hráčů dostali až sem. Turnaj je sponzorován společností Playman, která se postarala o ceny pro vítěze, ale i pro diváky v doprovodném programu během přenosu zápasů.

Týmy byly rozděleny do 16 skupin po 6 týmech. Hrálo se systémem každý s každým po dobu pěti týdnů. Z každé skupiny postoupily čtyři nejlepší týmy a ty se právě dnes utkají ve finální části turnaje. Bude se hrát playoff pro 64 nejlepších týmů, systémem single elimination (best of 1). Začíná se hrát od 17:00 a finále je plánované na 22:00.

Tento post bude aktualizován po každém kole a zároveň tu bude stream, stejně jako vypsaní výherci diváckých soutěží, proto doporučuji ke streamu sledovat i tento příspěvek.

PA League - PLAYOFF
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama