Ostrý a tenký jako břitva - MSI GS70
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ostrý a tenký jako břitva - MSI GS70

Ostrý a tenký jako břitva - MSI GS70

David Růžička

David Růžička

7. 12. 2013 04:00

[Sponzorováno] Ostrý a tenký jako břitva - takový je nový herní notebook MSI GS70!

Reklama
Jen pár dní poté, co společnost MSI představila své herní základní desky, grafické karty, nejnovější technologie a hlavně herní notebooky na MSI Roadshow 2013 po vysokých školách, máme příležitost vám ukázat ten nejtenčí a přesto výkonný 17“ herní notebook MSI GS70, který zaujme mimo jiné nízkou hmotností, kovovým tělem a celkovým vzhledem.MSI GS70 Stealth

má matný 17,3“ FullHD displej, díky výkonným vnitřnostem zvládne veškeré nové hry a přesto jej bez problému unesete v jedné ruce. Na první pohled vás překvapí 2,18 cm tenké tělo ze slitiny hliníku a hořčíku. Když jej vezmete do ruky, nebudete ani chtít věřit, že by se uvnitř mohl skrývat takový výkon. Věřte, že tento přibližně 2,5kg stroj se nezastaví před jakkoli náročnou výzvou.

I přes nízkou hmotnost a tenké tělo zde nechybí procesor Intel Core i7 čtvrté generace, moderní rychlá herní grafika NVIDIA GeForce GTX 765M, až dva rychlé SSD disky a klasický 1TB pevný disk. Výkonné komponenty se v plném zatížení samozřejmě více zahřívají a proto MSI GS70 používá dvouokruhové chlazení Cooler Boost zaručující stabilní a spolehlivý provoz.

Výrazným prvkem notebooku je na první pohled speciální herní klávesnicí SteelSeries v ojedinělém provedení a úchvatném designu. Nastavitelné barevné podsvícení, rychlá odezva, Anti-Ghosting a vysoká odolnost je samozřejmostí, stejně jako upravené uspořádání kláves pro potřeby hráčů, např. umístění klávesy Windows v pravé části. Nemohou chybět ani speciální technologie pro hráče, které najdete ve všech herních noťasích MSI. Pokud je ještě neznáte, představíme je trochu blíže.

Inteligentní síťovka Killer DoubleShot vám umožní plynulé hraní bez sekání díky technologii Advanced Stream Detect, která automaticky upřednostní síťový přenos herních aplikací, sníží odezvu a maximalizuje datový tok. Na lagující hry tak můžete s klidem zapomenout.

S MSI GS70 už nebudete potřebovat externí zvukové karty nebo dokonce zesilovače. Herní notebook je vybaven technologií Audio Boost, což je nezávislý předzesilovač pro sluchátka, který v pohodě utáhne špičková studiová sluchátka Hi-Fi úrovně, která vyžadují vyšší proud. Pozlacené konektory umožní lepší přenos signálu a tak i dokonalou čistotu zvuku. Zvukový systém doplní novinka letošního roku v noteboocích MSI – Sound Blaster Cinema, software zdokonalující prostorové podání zvuku i pro běžná stereo sluchátka. S 2.1kanálovým ozvučením si užijete zvukové efekty ve špičkové kvalitě a budete mít dokonalý prostorový přehled ve hře.

Nároční uživatelé jistě ocení i možnost zapojení až tří externích monitorů zároveň díky technologii Matrix Display a podporu 4K rozlišení. Stanete se tak naprosto svobodní a přepínání oken pro vás už bude minulostí. Spolu s displejem notebooku tak můžete pařit najednou na ploše čtyř monitorů.

Pokud jste plánovali koupi herního noťasu, ale např. jako student na zádech nechcete věčně tahat mnohakilové monstrum, je pro vás MSI GS70 jasná volba. Velký 17“ displej, lehké a tenké tělo, vysoký výkon je to pravé přání pod vánoční stromek. A navíc nyní v obchodě Alfa.cz jej můžete mít za super cenu a s dopravou zdarma.

Líbí se vám chytré herní technologie a perfektně vybavený herní notebooky MSI speciálně pro hráče, ale chtěli byste větší výběr? MSI nabízí celou herní sérii notebooků a můžete vybírat hned z několika modelových řad: GE série pro běžné hráče a pařany, nebo třeba GT série s velmi tuhou a odolnou robustní konstrukcí pro maximální nadšence. A vybírat můžete z velikostí od 14“ po 17“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama