OGN Winter
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek OGN Winter

OGN Winter

derk

derk

2. 1. 2013 11:00

Právě probíhá v pořadí již třetí OGN - po OGN spring and summer je tu zimní obdoba celého turnaje!

Reklama
 OGN Winter 2012/2013

Destinace: Jižní Korea

Prizepool: $ 240,000

Datum: Listopad 2012 - Leden 2013

Týmy: 12 Jižní Korea

OGN je nejprestižnější korejský turnaj, který je pořádán televizní stanicí Ongamenet. V minulosti jsme mohli vidět i evropské a americké týmy, nyní jsou ve hře jen týmy korejské. Asi největším překvapením je neuvěřitelná vyrovnanost mezi týmy. Naprostá většina zápasů ve skupinách se hrála více než 30 minut a zápasy v play-off (best of 5 se zatím všechny skončily v poměru 3:2).

Zcela novým prvkem tohoto turnaje je i soutěž o nejlepšího hráče (MVP - Most Valuable Player) - v každé hře je vyhlášen nejlepší hráč podle specifických kriterií (kolika killů se účastnil, jak dokázal farmit, s jakým končil skóre, jaký vliv měl na hru, apod.). Na konci se vyhlásí MVP celého turnaje a tento hráč si odnese $ 10,000. Odměněni budou i hráči jednotlivých rolí, kteří budou mít nejlepší KDA ratio - celkem pět hráčů si odnese $ 2,000 na osobu.

Turnaj bude trvat necelé tři měsíce. Funguje to více méně tak, že se každý týden odehraje jeden nebo více zápasů. V současné době jsou dohrané skupiny a play-off právě probíhá. 

Stream

Stream se bohužel nedá vložit do tohoto příspěvku, ale můžete jej sledovat u nás ve streamech pod označením OGN Championship .

Skupiny

Týmy byly rozděleny do dvou skupin po šesti. Z každé postupují čtyři nejlepší týmy do play-off. Hraje se systémem na dva zápasy. Pokud tým vyhraje oba, získává 3 body, pokud je to 1:1, získávají oba týmy 1 bod, pokud tým prohraje, nezískává nic. Během skupin se také hrály tzv. "Interleague Plays" - kdy si všechny týmy zahrály proti týmu z druhé skupiny, který je na stejném místě. 

Play-off

Play-off je ještě o něco zajímavější. Ve čtvrtfinále se všechny zápasy hrají systémem best of 5 (pokud je to 2:2, tak se poslední hra hraje jako Blind Pick - žádné bany, každý si vezme, co chce). 

Čtvrfinále

 Azubu Frost

vs.

 

CJ Entus (3:2)  Azubu Blaze vs.

 

Incredible Miracle (3:2)

 

MVP White vs.

 NaJin Sword

(0:3)

 KT Rolster B vs.

 

KT Rolster A (x:x)

Nadcházející zápasy
 KT Rolster B vs.  KT Rolster A Čtvrtfinále Pátek 4.1. 10:30
 Azubu Frost vs.  Azubu Blaze Semi-finále Středa 9.1. 10:30
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama