Od příštího patche budou šampioni umírat pomaleji, slibují vývojáři
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Od příštího patche budou šampioni umírat pomaleji, slibují vývojáři

Od příštího patche budou šampioni umírat pomaleji, slibují vývojáři

Giry

Giry

30. 1. 2024 14:21

Dnes jsme se dozvěděli, jaké úpravy přinese příští patch. Chystají se velké změny burstu.

Reklama

Za týden nás čeká relativně obsáhlá aktualizace. Podle Rioťáka Phroxzona se bude měnit spoustu šampionů a předmětů. Největší důraz bude kladen na snížení "burst damage". Od poslední aktualizace, kdy se měnily některé runy, už šampioni žijí o něco déle, přesto se chystají další úpravy.

Mířeny jsou hlavně na assassiny, mágy a marksmany. Tyto třídy šampionů totiž umírají příliš rychle. Riot chce tento problém vyřešit úpravou předmětů, které udělují poškození - některým bude poškození vynahrazeno různými parametry, jiné dostanou jednoduše nerf. Některé tyto změny jsou už k dispozici na testovacím serveru:

Chystá se oslabení burstu, mnoha předmětům se sníží poškození
i Zdroj: Riot Games

Chystá se oslabení burstu, mnoha předmětům se sníží poškození

Pokud na svého oblíbeného šampiona stavíte předmět, který svou aktivní či pasivní schopností uděluje poškození, připravte se…

25. 1. 2024 08:07

Dále se v příští aktualizaci dočkáme například nerfu některých Lethality předmětů pro marksmany jako Collector nebo Youmuu's Ghostblade. V neposlední řadě dojde i na nerfy šampionů udělující poškození do maximálních HP (Brand, Lillia) a také šampionů, kteří jsou kvůli své síle oblíbení v profesionálních ligách (Azir, Karma…)

Patch 14.3 se do League of Legends dostane ve středu 7.února. Už zítra budeme znát podrobnosti ke všem balančním změnám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama