Od patche 13.5 bude možné získat na ARAMu mastery tokeny, rozbité věže zmizí
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Od patche 13.5 bude možné získat na ARAMu mastery tokeny, rozbité věže zmizí

Od patche 13.5 bude možné získat na ARAMu mastery tokeny, rozbité věže zmizí

Giry

Giry

18. 2. 2023 13:00

Už žádná suť z rozbitých věží na Howling Abyss.

Reklama

V jednom z posledních oficiálních článků se Riot Maxw3ll rozepsal o tom, jak v současnosti vypadá ARAM a jak se do budoucna tento herní mód promění.

Nejprve vývojář zmínil Hextech brány, které se na ARAM dostaly v předsezóně na konci minulého roku. A i když u nich Riot vnímá některé nedostatky, celkově se brány osvědčily, a proto s nimi můžeme počítat i do budoucna.

Poté přišla řada na balancování. Zde si vývojáři pochvalují zařazení hodnot jako Tenacity nebo Ability Haste do balančních úprav, ty pomohly přiblížit se k požadovaným výsledkům. V nadcházejících aktualizacích tak máme i nadále očekávat balanční změny na ARAMu.

Jednu velkou změnu však Riot přece jen vrátí zpět do původní verze – suť z rozbitých věží po několika měsících ve hře zmizí. Hráčům se změna nelíbila, největší vítky padaly na adresu uměle vytvořeného malého prostoru, na kterém někteří šampioni dominovali. V některém z budoucích patchů tak tato funkce zmizí.

Další novinku pak přidal na Twitter také jeden z vývojářů. V aktualizaci 13.5 (která se dostane do hry přibližně za tři týdny) přijde změna, která dovolí hráčům za dobrý výkon získávat mastery tokeny. Systém bude stejný jako na Summoner’s Riftu – pro získání mastery tokenu 6 potřebujete známku S- nebo vyšší, pro mastery token 7 je nutné získat S nebo S+.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama