Ocenění pro MVP i nováčka letošního ročníku LEC si odnáší hráči G2
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Ocenění pro MVP i nováčka letošního ročníku LEC si odnáší hráči G2

Ocenění pro MVP i nováčka letošního ročníku LEC si odnáší hráči G2

Giry

Giry

1. 9. 2023 19:27

Až na klopýtnutí v závěru play-off jarního splitu dominoval letos na evropské scéně jediný tým - G2 esports. Nemůžeme se proto divit, že ocenění pro nejlepšího nováčka i pro nejužitečnějšího hráče si odnáší právě tento tým.

Reklama

Švédský jungler peruánského původu Martin “Yike” Sundelin neměl nástup do G2 jednoduchý. Nahradil totiž legendárního Jankose, a musel se tak popasovat s obrovským tlakem, protože fanoušci od něj očekávali excelentní výkony. Ale Yike ukázal, že se této výzvy nezalekl a celý rok patřil k nejlepším junglerům v Evropě a dokázal konkurovat protihráčům i na mezinárodní úrovni během Mid Season Invitational. Zaslouženě si tedy odnáší letošní ocenění pro nejlepšího nováčka v lize.

Dalším z klíčových hráčů v úspěšném tažení G2 letošním rokem je bezpochyby slovinec Mihael “Mikyx” Mehle. Zkušený support se vrátil k samurajům po ročním působení v Excel, kde dělal parťáka českému střelci Patrikovi. Právě proti tomuto týmu se G2 utkali ve finále letního splitu, kde mohl Mikyx slavit svůj už šestý titul z nejvyšší evropské soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama