Ocelote tváří progamingu!
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Ocelote tváří progamingu!

Ocelote tváří progamingu!

derk

derk

19. 9. 2012 13:56

Ocelote, všichni to jméno znáte, se zapsal do historie e-sports.

Reklama
 

Carlos Rodriguez "

Ocelote

" Santiago získal individuální sponzoring od sázkařské společnosti digibet.com. Patří mezi pouhých pár jedinců, kterým se povedlo v progamingu získat takovou reklamou peníze. I když nejde o 100 milionový kontrakt jako mezi Michaelem Jordanem a společností Nike, je to určitě dobrý začátek. Každá podpora e-sports a progamingu se počítá. A na kolik si Ocelote vůbec přišel? Konkrétní čísla nejsou známá, nicméně je to měsíční plat, který má čtyři cifry (samozřejmě, že ne v korunách). Čili taková docela pěkná finanční injekce každý měsíc, jenom za to, že jste Ocelote! Třeba se v budoucnosti dočkáme malých vycpávaných Ocelotů nebo hrníčků s jeho obličejem. I když, to snad ne.

Ocelote tváří progamingu!

Pojďme se podívat na vyjádření Ocelote a marketingového manažera digibet.com - Toma Lemkeho (také ho můžeme znát jako spoluzakladatele mousesports).

 Tom Lemke napsal:

E-Sport v posledních letech nabírá na síle a popularitě, stává se opravdu masovým fenoménem. A jako jedna z největších evropských sázkařských společností, je pro nás přirozeným krokem rozšířit naši působnost i na pole elektronických sportů. Je nám potěšením oznámit partnerství s Ocelotem, neboť on je tím pravým ambasadorem eSportu a našich elektronických sázek.

 Carlos Rodriguez "Ocelote" Santiago napsal:

Po té co mi digibet oznámil svůj koncept eSportu, byl jsem naprosto nadšený. Nestane se často, že firma mimo progaming pochopí pravidla a zákonitosti elektronických sportů. S lidma od digibets jsem měl hned pocit, že ví o čem mluví a sedli jsme si do noty. Tohle není žadný reklamní chyták, jdou do toho naplno (a nadlouho!). Připravili jsme pro vás společně TV Spot, který by se měl již velice brzy objevit a myslím, že se vám bude líbit!

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama