Obchod s modrou esencí v League of Legends bude brzy znovu dostupný včetně jedné nové funkce
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Obchod s modrou esencí v League of Legends bude brzy znovu dostupný včetně jedné nové funkce

Obchod s modrou esencí v League of Legends bude brzy znovu dostupný včetně jedné nové funkce

Giry

Giry

28. 7. 2023 15:27

V nejnovějším videu od dvojice vývojářů Meddler a Brightmoon jsme se dozvěděli, že se už velmi brzy dočkáme dalšího obchodu s modrou esencí. Kromě toho si pro nás Riot připravil i novou funkci, díky které bude možné jednodušeji rozložit úlomky šampionů na modrou esenci.

Reklama

Podle slov vývojářů přijde obchod s modrou esencí v aktualizaci 13.17 tedy přibližně za měsíc (předběžně je naplánována na 30.8.). Jako obvykle se dočkáme nabídky různých chroma variací, ikonek, emotů a dalších kosmetických doplňků. Změny, na kterých Riot pracoval, neuvidíme, jelikož jde hlavně o technologické úpravy zajišťující správný chod obchodu, tedy nic pro koncové uživatele.

Na jedno velké vylepšení ale přeci jen dojde. Nově totiž nebudeme muset rozkládat střípky šampionů po jednom. Dostaneme funkci, díky které půjde tento úkon provádět ve velkém.

Do budoucna bychom se měli dočkat obchodu s modrou esencí dvakrát ročně, ovšem jestli to Riot stihne už letos, vývojáři nesdělili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama