NRG rozdrtili G2, na evropské týmy čekají čínští soupeři
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek NRG rozdrtili G2, na evropské týmy čekají čínští soupeři

NRG rozdrtili G2, na evropské týmy čekají čínští soupeři

Reibl

Reibl

28. 10. 2023 12:21

Evropská jednička padla proti Americe v důležitém zápase o postup do čtvrtfinále. Poslední šance vyšle Capse proti silným BLG. Na Fnatic rovněž čeká čínský oponent.

Reklama

Dnešní ráno bylo hořké pro fanoušky LEC. Duel mezi G2 a NRG se totiž odehrával zcela jednoznačně pro americký celek. Ten deklasoval v důležitém zápase o postup G2 a poslal je do 2:2 bracketu, kde hrozí vyřazení ještě před začátkem playoffs.

O pár hodin později si výhru připsal také Faker a jeho T1. Ti přejeli BLG rovněž 2:0 a rovněž šlo o celkem jednoznačnou sérii, avšak BLG v jednu chvíli dokázali korejský tým potrápit. Už v pátek si výhru připsali jednoznačně také Dplus proti GAM Esports.

Neděle přinese hned tři Bo3 série, které uzavřou swiss část. Princip je jednoduchý, výhra znamená postup do čtvrtfinále, po prohře celky na turnaji končí.

Los byl vůči LEC neúprosný. Na G2 čekají BLG. S těmi se G2 potkali na MSI, kde prohráli 3:1 v lower bracketu. Fnatic se musejí utkat s druhým čínským celkem, Weibo Gaming. Malou nadějí je, že WBG už padli proti G2 v úvodním kole. Poslední duel přinese bratrovražedný souboj mezi Dplus a KT Rolster. Jeden z LCK celků tak do čtvrtfinále nepostoupí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama