NRG opět překvapili, Dignitas si stále drží naději na světový šampionát
i Zdroj: Stefan Wisnoski/Riot Games
eSport League of Legends Článek NRG opět překvapili, Dignitas si stále drží naději na světový šampionát

NRG opět překvapili, Dignitas si stále drží naději na světový šampionát

Maarty

Maarty

7. 8. 2023 15:35

V americké lize jde do tuhého. Další týden, další Bo5 série, tentokrát už s prvními odpadlíky pro letošní kompetitivní rok, ale už i s týmy, které si zapsaly své místo na Worlds.

Reklama

TSM a 100Thieves se s námi v tomto roce loučí, v pavouku soupeřů TSM nedokázali v těsné sérii zvítězit nad Dignitas a Liquid si hravě poradil s 100Thieves.

Ani jeden z postupujících týmů ale nemá vyhráno, v příštích zápasech na ně budou čekat poražené týmy Golden Guardians a Evil Geniuses.

Právě favorizovaní a oblíbení Golden Guardians v druhé polovině týdne podlehli týmu NRG, který vypadá, že je momentálně na koni, a nováčci si tak své momentum a řadu výher berou s sebou do semifinále proti jedničkám Cloud9. Potřeba je ale vypíchnout, že to byli právě NRG, kdo Cloud9 v každé vzájemné Bo1 dokázali porazit. Tým zatím předvedl houževnatost v jednotlivých sériích, ale ten největší soupeř na ně teprve bude čekat, protože právě C9 smetli své soupeře EG s jednoznačným skóre 3-0.

Účast na Worlds už si zajistily tři týmy, Cloud9 pojedou na světový šampionát podesáté
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games

Účast na Worlds už si zajistily tři týmy, Cloud9 pojedou na světový šampionát podesáté

Po včerejší sérii mezi Cloud9 a Evil Geniuses známe už třetí tým, který uvidíme letos na světovém šampionátu v Koreji.…

6. 8. 2023 17:08

Americkou ligu tak kromě Cloud9 budou reprezentovat také NRG. Volné místo na světovém šampionátu z LCS play-off zbývá už jen jedno a pokud se někdo kromě TOP 3 bude chtít ucházet o možnost odletět do Koreje, tak nejdříve ještě bude muset vyzvat čtvrtý evropský celek. Od čtvrtka v 23:00 se můžeme těšit na další vyřazovací zápasy. Nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama