Nový skin na Irelii je pay-to-lose, tvrdí hráči
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový skin na Irelii je pay-to-lose, tvrdí hráči

Nový skin na Irelii je pay-to-lose, tvrdí hráči

Giry

Giry

23. 1. 2023 15:00

Proč je s Mythmaker Irelií těžší hrát v porovnání s ostatními skiny?

Reklama

Některé skiny v League of Legends budí kontroverzi kvůli upraveným vizuálním efektům, které dávají hráčům výhodu. Tyto skiny jsou také zakázané v profesionálních hrách. Například iBlitzcranka v LEC nebo jiných ligách neuvidíte, kvůli jeho animaci Q, která neodpovídá hitboxu schopnosti. Elementalist Lux se zase nesmí hrát kvůli příliš rozdílným efektům animací.

U nového skinu na Irelii ale možná půjde o opačný případ. Hráči tvrdí, že hraním s tímto skinem si hru uděláte sami pro sebe těžší. Tento skin si tak jen několik dní po vydání vysloužil titul pay-to-lose.

 

Kromě upravného dabingu, recallu a efektů animací změnil Riot u tohoto skinu také vizuální efekty základního útoku. A právě kvůli této změně se ozval jeden z hráčů na redditu, kde upozorňuje na nevhodnou úpravu.

Základní útok nového skinu je totiž oproti ostatním skinům Irelie opožděný, to pak vede k situacím, kdy hráči nedopatřením zruší důležitý útok během souboje s nepřáteli nebo když chtějí dorazit miniona.

Nový skin na Irelii je pay-to-lose, tvrdí hráči

K tomuto problému se zatím nikdo z Riotu nevyjádřil, musíme tedy počkat, jestli vývojáři přijdou s opravou nebo budou problém pouze ignorovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama