Nový šampion na PBE - Quinn a Valor
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion na PBE - Quinn a Valor

Nový šampion na PBE - Quinn a Valor

derk

derk

15. 2. 2013 11:39

Uvnitř článku se dozvíte více o novém šampionovi, jaké má ability, jakého má mazlíčka, no a taky jaký bude asi zastávat post.

Reklama

Nezpomínejte prosím, že jde o PBE, nic není definitivní. Jde pouze o to, jak vypadá šampion v testování. Vše se může změnit s nástupem na live server.

O novém šampionovi jste se mohli dočíst již u nás na fóru (Autor: ZondaimeSk). 

Quinn a Valor

Quinn je z Demacie a podle všeho by mělo jít o AD carry (nebo AD bruisera?). Má pomocníka - ptáka jménem Valor. Quinn funguje podobně jako Shyvana. Když použijete svou ultimu, stáváte se na omezenou dobu jejím pomocníkem Valorem. Proto má u všech schopností dvě možnosti použití. Jednu jako Quinn (postava) a jednu jako Valor (pták).

Nový šampion na PBE - Quinn a Valor
Nový šampion na PBE - Quinn a Valor
Schopnosti
Harrier (Pasivka)

Neustále značí její soupeře jako "Vulnerable". Její první útok do nepřátelského šampiona (který je označen) způsobí bonusové fyzické zranění.

Blinding Assault (Q)

Quinn: Pošle svého Valora přímo dopředu, který zaútočí na prvního protivníka, kterého potká. Následně dá všem v okolo blind.

Valor: Víceméně to samé.

Heightened Senses (W)

Quinn pasivka: Pokud zaútočí na "označeného" šampiona, získává attack speed. Valor pasivka: Má automaticky vyšší attack speed. Quinn: Vyšle Valora, který zviditelní určené místo (podobně jako E od Ashe).

Vault (E)

Quinn: Přiskočí ke svému nepříteli, zraní ho, zpomalí ho a následně se od něj odrazí zpátky na svou maximální range, šampion, na kterého tuto schopnost použije je automaticky "označen".

Valor: To samé, akorát se neodrazí zpátky a "neoznačí" šampiona.

Tag Team (R)

První použití: Místo Quinn se na bojišti objeví Valor, kterého můžete ovládat. Valor při této "přeměně" získává vyšší movement speed, která se mu postupně snižuje. A samozřejmě se změní všechny schopnosti.

Druhé použití (Skystrike): Velké plošné fyzické zranění do určité oblasti, které zraňuje podle toho, kolik soupeřům chybí životů. 

Nový šampion vypadá opravdu zajímavě. Co si o něm myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama