Nový šampion - Lucian, the Purifier
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion - Lucian, the Purifier

Nový šampion - Lucian, the Purifier

derk

derk

10. 7. 2013 11:20

Lucian by se měl brzy objevit ve hře. Uvnitř najdete, jaké má schopnosti, jak vypadá, kde se bude hrát a také Lore.

Reklama

Neoficiální video preview nového šampiona. Zatím ještě není ve hře, ale pouze na PBE. Ve hře by se měl nicméně objevit v tomto patchi, akorát to bude pár dní trvat, stejně jako dříve.

     

Nyní se podíváme na schopnosti nového šampiona.  Lightslinger (pasivka) Pokaždé, když Lucian použije jednu ze svých schopností, jeho další autoattack vystřelí dvakrát. Druhá střela má snížené poškození. Piercing Light (Q) Lucian vystřelí proud světla, který zraní všechny nepřátele v řadě. Ardent Blaze (W) Lucian vystřelí střelu, která exploduje ve tvaru hvězdice a označí všechny cíle. Po zasáhnutí označeného cíle získá Lucian movement speed. Relentless Pursuit (E) Lucian vyrazí dopředu a zruší všechny zpomalovací efekty. Cooldown se zruší, pokud zabije nepřátelského šampiona svou ultimátkou. The Culling (R) Lucian se pohybuje kupředu a velmi rychle stříli do samostatného cíle, zraňuje nejbližšího nepřítele. Během této schopnosti může použít i Relentless Pursuit (E). Lucian je AD Carry, měl by se hrát klasicky na spodní lajně spolu se supportem. Dost možná se bude moci hrát i na solo lajnách. Hlavní designér tohoto šampiona - ZenonTheStoic - se nechal slyšet, že jeho Qčko je velmi podobné Qčku od Caitlyn nebo Xeratha a že to zřejmě bude jeden z nejlepších kiterů v celé hře. Pojďme se už ale podívat na jeho Lore.

Lucian třímá mocné zbraně, prostoupené pradávnými silami a je oddaným strážcem proti nemrtvým. Jeho chladné přesvědčení nikdy nekolísá, ani tváří v tvář zrůdným bestiím, které ničí proudy očistného ohně. Lucian je samotář, který plní svou svou děsivou misi - očistit polapené duše nemrtvých, včetně svých blízkých.

Stejně jako zbraně, které s sebou nosí, byli Lucian a jeho žena Senna vytesáni ze stejného kamene. Společně bojovali léta proti zlu na Runeteře. Přinášeli světlo i do té nejčernější temnoty a čistili zkažené duše. Byli strážným ohněm spravedlnosti, Sennina obětavost jejich poslání nikdy neochabla, zatímco se Lucianova laskavost a vřelost dotkla srdcí mnoha lidí a životů, které zachránili. Dvě části jednoho celku, naprosto oddané a neoddělitelné. 

I když byli Lucian a Senna svědky hororů, které by zlomily většinu statečných válečníků, nikdy se nesetkali s ničím tak hrozným, než to, co nalezli na Shadow Isles (Ostrovy Stínu). Když se přízrační obyvatelé tohoto místa začali objevovat v Runeteře, Lucian a Senna je pronásledovali a poráželi, kdekoliv se objevili. Byla to děsivá práce, ale nebojácný pár vydržel. Až do tragického setkání se sběratelem duší - Threshem. Lucian a Senna se již dříve setkali s podobnými nemrtvými zrůdami, nikdy ale nepotkali někoho tak zkaženého, chytrého a krutého. Jak se tento temný boj vyvíjel, Thresh připravil neočekávaný manévr. K Lucianovu zděšení se mu povedlo přechytračit Sennu a uvěznit její duši. Nic ji již nemohlo vrátit zpět. Senna byla ztracena a tak se poprvé za celý svůj život ocitl Lucian na své misi sám.

Thresovi se sice podařilo ukrát polovinu Lucianova srdce, zároveň s tím ale vytvořil největšího a nejnebezpečnějšího nepřítele Shadow Isles. Z Luciana se stal muž se zuřivým odhodláním, který se nezastavil před ničím, aby očistil Runeterru od všeho zla a nemrtvých. K památce Senny přijmul její zbraň a slíbil, že vykoná jejich společnou misi do konce. Vyzbrojen dvěmi pradávnými zbraněmi Lucian bojuje proti nemrtvým a za očištění všech duší Shadow Isles. Ví, že Sennina duše je nadobro ztracena, ale nikdy neztrácí naději, že ji jednoho dne dopřeje věčný odpočinek.

"Buď vděčný. Tím, že tě teď zabiji, ušetřím tě věčnosti v utrpení." - Lucian

            (Jsem jediný, komu to připomíná slavného Reno Rainese? "Snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.")Tak co říkáte na nového hrdinu? Těšíte se?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama