Nový Šampion - Jinx, the Loose Cannon
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový Šampion - Jinx, the Loose Cannon

Nový Šampion - Jinx, the Loose Cannon

derk

derk

9. 10. 2013 14:55

Nová šampionka už je ve hře. Uvnitř najdete vše potřebné - spotlight, obrázky, lore i představení schopností.

Reklama

Jinx se do hry dostala poměrně brzy po oznámení. Všem vřele doporučujeme přečíst lore a samozřejmě podívat se na spotlight, ve kterém Phreak popisuje a vysvětluje vše potřebné. 

Jeji počáteční cena bude opět první týden

7800 IP

, o týden později až do odvolání

6300 IP

. Pokud chcete utrácet RP, pak si můžete koupit bundle, ve kterém najdete Jinx a její jediný skin - Mafia Jinx za akční cenu

1462 RP

anebo si koupit samotnou Jinx za

975 RP

.

Jinx, the Loose Cannon spotlight
Get Excited! (pasivka)

Jinx získá značný bonus k movement speed, kdykoliv je zabit šampion anebo zničena věž, na které útočila. Tento buff se časem snižuje, až zmizí.

Switcheroo! (Q)

Jinx změní své zbraně:

Fishbones, the rocket launcher: Základní útoky nyní stojí manu, ale získávají větší range a dávají větší zranění do jejího cíle i nepřátel v okolí.

Pow-Pow, the minigun: Základní útoky dávají bonusovou attack speed (stackuje se až 3x). Pokaždé, když Jinx přestane útočit, její stacky začnou mizet. 

Zap! (W)

Jinx vyšle elektrický výstřel, který poškodí a zpomalí prvního soupeře na kterého narazí (na videu je vidět i to, že jej na nějakou dobu "označí", takže je vidět i ve Fog of War).

Flame Chompers! (E)

Jinx vyhodí tři zpomalovací granáty na určité místo. Nepřátelští šampioni, kteří se dostanou do jejich blízkosti jsou zraněni, pokud přes tento granát projdou, tak ten exploduje a všechny na chvíli zmrazí na místě.

Super Mega Death Rocket! (R)

Jinx vystřelí globální raketu, která dává tím větší zranění, čím déle letí. Raketa exploduje v momentě, kdy narazí na prvního šampiona, toho zraní procentuálně podle chybějících životů a stejně tak zraní i ostatní v okolí.

Jinx žije pro to, aby pustošila a ničila bez jakékoliv myšlenky na případné následky nechává za sebou jen paniku a chaos. Šílený a vznětlivý kriminálník, kterému se nic nepříčí tolik jako nuda a který velmi škodolibě rozpoutává anarchii v místě, které se jí zdá nejvíce otupené a nudné - v Piltoveru. Se svým arzenálem smrících hraček vypouští do města nejjasnější exploze a nejhlasitější výstřely - jen kvůli svému pobavení z šoku a překvapení nešťastných úřadů. Je vždy o krok před zákonem a nejoblíbenější hrou je jí provokovat ty nejlepší z Piltoveru - hlavně Vi.

Piltover byl dlouho znám jako Město Pokroku, jako místo míru a řádu. Klid byl narušen až příchodem nového kriminálníka, který se nepodobal nikomu jinému. Tento tajemný zločinec použil hned několikrát řadu detonačních a nebezpečných vynálezů, které ohrozily celé město a přinutili jeho občany k ostražitosti před největším kriminálníkem v historii Piltoveru. Když za sebou zanechala již několik zločinů (samozřejmě bez jakéhokoliv důvodu), ve městě se začali hlásit lidé, kteří ji zahlédli. Zatímco původ mladé ženy zůstal tajemstvím, svědectví o jejím zevnějšku bylo hned několik. Jenže všechna se lišila, jedno popisovalo stopy Piltoverské technologie na jejích zbraních, druhé zase přirovnávalo její oděv ke klasicky Zaunskému. Jelikož ale její příchod vždy znamenal problémy, ti kteří se s ní setkali jí začali říkat

Jinx

Její běsnění se stále stupňovalo. Caitlyn - šerifka Piltoveru - odpověděla vyhlášením stavu pohotovosti v celém městě a zorganizovala celoměstský lov. V klasickém duchu své kriminality Jinx pokreslila Piltoverskou pokladnici - nejstřeženější a nejbezpečnější místo celého města - jasnou výzvou jejímu nejdrsnějšímu strážnému. Karikaturou obličeje Vi, která se rozprostírala přes celou fasádu jedné stěny a s datem i hodinou městského lovu na její osobu, Jinx otevřeně vyzvala Vi k tomu, aby se ji pokusila zastavit při vyloupení pokladnice. Vi, rozhodnutá dostat potížistku za mříže, stála a hlídala u pokladnice, dokud se Jinx neobjevila. Ta dostála svému slovu a ukázala se Vi v plném světle. Vi si uvědomila, že má jedinečnou šanci chytit zločince a začala honička v útrobách budovy. Ruka zákona ničila zeď za zdí, jak se snažila chytit Jinx, která se šíleně smála, zatímco utíkala a házela kolem sebe nejrůznější druhy explozí - po naštěstí evakuované pokladnici. Vi ji konečně po chvíli zahnala do trezoru a vypadalo to, že je po honičce, Jinx ale ještě měla pár triků v rukávu. S šíleným smíchem vystřelila několik raket, které pohřbily jak ji tak Vi v útrobách padající budovy. Když se Vi konečně vyplazila z ruin dřívější pokladnice, nenašla po Jinx žádné stopy. Z trezoru nezmizela ani jedna unce zlata, místo toho ale nechala kriminálnice vzkaz na rozloučenou, viditelný pouze teď, když v panoramatu Piltoveru zela díra. Světla nad městem byla poskládaná do jediné posměšné věty: "Nikdy mě nechytíš". Jak si Vi četla zprávu, slyšela vzdálený smích své nové nemesis a město se vůbec poprvé propadlo do úplné temnoty.

Jak se nová šampionka líbí vám?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama