Nový Legendární Skin - Forecast Janna
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový Legendární Skin - Forecast Janna

Nový Legendární Skin - Forecast Janna

derk

derk

S dalším patchem by se měl ve hře objevit nový legendární skin na Jannu. Vše potřebné a také spoustu obrázků najdete uvnitř.

Reklama

Dlouho se mluvilo o legendárním skinu na supporta a konečně jsme se dočkali. Pokud nepočítáme Nunua a Kayle, tak žádný support zatím za celou historii League of Legends legendární skin neměl a zřejmě i z tohoto důvodu se Riot rozhodl vybrat Jannu. Nový skin se bude jmenovat

Forecast Janna

 - v překladu přímo Rosnička Janna (ano, bavíme se o počasí!). Pojďte se podívat, co nový skin přinese nového a co uvidíte přímo ve hře.

1)

Nový model šampiona, připomínající vyzývavě oblečené reportérky vašich lokálních zpráv o počasí.

2)

Klimaticky náchylné efekty kouzel, jako například radarová mapa u štítu, mráček u Zephyru a celkově více blesků.

3)

Animace podobné reportérce, které vypadají stejně dobře jak ve zpravodajství tak na Polích Spravedlnosti.

4)

Nový hlas a zvukové efekty, který velmi často používá meteorologický slang a liší se podle počasí. Riot Games v žádném případě negarantuje přesnost předpovědi počasí. Jakákoliv rada a předpověď o počasí, kterou se doslechnete od šampionů ve hře League of Legends, je čistě pro zábavu a žádným způsobem nereaguje na reálnou situaci v nějaké zemi. Je velmi málo pravděpodobné, že by se předpověď počastí od Janny shodovala s tou reálnou a pokud se tak stane, jde opravdu pouze o náhodu. Pokud vás zajímá, jaké bude počasí, podívejte se na své lokální zprávy o počasí pro přesnější informace.

(Bohužel nevím, jestli tyto řádky Riot napsal ze srandy anebo to myslí opravdu vážně a musí si nějak pojistit "hloupost" hráčů)

Takže buďte připraveni a očekávajete více informací k novému Legendárnímu Skinu. A ještě něco... nezapomeňte si deštník!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama