Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy

Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy

derk

derk

6. 11. 2013 04:00

Máme tu další várku novinek z PBE. Nový čtvrtý jungle kemp, vizualizaci wardek z trinketů a také náhled na nové masteries a nové herní módy.

Reklama

Nový jungle kemp

Jako první se pojďme podívat na nový jungle kemp. Riot odůvodnil jeho implementaci tím, aby se vyrovnaly obě strany jungle - tedy horní a dolní. Dolní až doposud "vedla" díky většímu počtu kempů. Nový kemp je podle předpokladů mezi modrým buffem a okrajovou linkou a podle všeho jej bude obývat pouze jedno samotné monstrum - Wight (což se dá přeložit jako nadpřirozená bytost, tvor ale i jako přídavné jméno chrabrý či udatný). 

Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy
Staty Wighta

Základní životy - 1400

Základní poškození - 75

Základní attack speed - 0.64

Základní Armor - 15

Goldy za zabití - 55

Zkušenosti za zabití - 150

Podle statů i následujícího videa je jasné, že půjde o monstrum s tuhým kořínkem, které se silou i odolností řadí spíše k buffům než k menším monstrům.

Nová masteries

O změnách, které čekají runy a masteries jsme psali již v tomto článku , nyní se můžeme podívat na to, jak budou vypadat přepracované masteries stromy a co všechno se mění. Hlavním cílem těchto úprav je podle Riotu dosáhnutí těchto tři důležitých bodů - 1) masteries již nebudou vylepšovat summoner spelly, 2) 9 bodů v jiném než hlavním stromě bude bonusem pro early game, zatímco hlouběji zvolené masteries v jednotlivých stromech budou více zaměřeny na pozdější fázi hry, 3) vznik několika zcela nových masteries.

Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy

Na obrázku zatím vidíme poměrně osekanou verzi - masteries s ikonou štítu jsou zatím pouze placeholdery a jejich ikonky se budou měnit - o těch se dočtete více v již zmiňovaném článku o runách, masteries a summoner spellech . Podívat se můžete také na video z PBE, ve kterém autor představuje nová masteries pěkně jedno po druhém (doporučujeme zastavit si video v jednotlivých chvílích, kdy masteries ukazuje a přečíst si co přesně dělají).

Wardky z trinketů

Už také víme, jak bude vypadat wardka po použití jednoho z trinketů. Má zcela unikátní grafiku a doposud není jasné, jestli se bude dát změnit skinem na wardky anebo jestli tyto skiny budou fungovat pouze na wardky zakoupené v obchodě.

Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy
Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy
Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy

Nové herní módy

Do hry by se měla spolu s novou sezónou dostat také nová mapa - Magma Chamber - kterou jsme měli šanci vidět na ALL-STARS. Tato mapa bude sloužit výhradně 1v1 a 2v2. Na PBE se nyní objevily nové herní módy, které naznačují, že bychom se mohli v další sezóně dočkat normálních i ranked queues (ty zatím nejsou potvrzeny) pro 1v1, 2v2 a další. Na mapě Howling Abyss (neboli ARAMu) se také objevily zcela nové možnosti. Podle všeho se do ARAMu budete moci přihlásit hned s několika možnostmi - můžete zvolit herní mód jako 2v2, 3v3, 5v5 anebo dokonce vůbec poprvé v historii League of Legends 6v6. Přesvědčte se sami.

EDIT: Podle Riotu jde o bug, tyto herní módy se na PBE neměly dostat. Na druhou stranu příchod mapy Magma Chamber zatím Riot nevyvrátil a několikrát ji sliboval na přelomu třetí/čtvrté sezóny, takže uvidíme, jak se celá situace vyvrbí.

Nový jungle kemp, trinkety, masteries, herní módy
Další změny, které se objeví velmi brzy ve hřeZměny na PBE: 13.11.2013 - ikony, předměty, masteries, Sultan GangplankZměny na PBE: 8.11.2013 - trinkety, Infernal Nasus splash, Corki, Gragas, NidaleeZměny na PBE: 7.11.2013 - změna ranking systému (+ FAQ), health baryZměny na PBE: 6.11.2013 - nový jungle kemp, trinkety, nové herní módyZměny na PBE: 5.11.2013 - Popstar Ahri Změny na PBE: 1.11.2013 - změna křoví, healthbary, nové trinkety
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama