Nový honor systém ve hře!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový honor systém ve hře!

Nový honor systém ve hře!

derk

derk

3. 10. 2012 15:05

Od včerejška je do hry implementován nový honor systém.

Reklama

Stejně jako můžete hráče reportovat za špatné chování nebo řadu dalších věcí, můžete je od nynejška hodnotit také kladnými body. Pojďme se podívat jak systém funguje a vysvětlit si jednotlivé funkce. Oceňte Hráče Prostřednictvím ocenění, můžete uznat hráče, kteří vám pomohli zlepšit či zpříjemňit hru. Ocenit hráče můžete tak, že po hře v post-game lobby kliknete na malý zelený palec nahoru, který se nachází v právém horním rohu, vedle jména dotyčného, kterého by jste rád ocenil. Dále se vám otevře tabulka se čtyřma "Honorama" (ocenění), ve které vyberete jedno z nich, za které by jste chtěl ocenit dotyčného hráče.

Kategorie Ocenění

1) Kategorie Helpful (užitečný)

Do této kategorie se zařazují hráči, kteří vám pomohou se hrou a jsou si vždy ochotni se podělit. Pokud vidíte, že hráč hraje dobře a snaží se hrát pro team, ne pro sebe,  tak si myslím, že si tento hráč určitě zaslouží tohle ocenění. 

2) Kategorie Friendly (přátelský)

Setkali jste se někdy s hráčem, s kterým bylo radost hrát, byl přátelský a bylo mu jedno jestli vyhraje nebo prohraje a přitom se snaží? Tak tohle je hráč, který si zaslouží být v kategorii Friendly.

3) Kategorie Teamwork (týmová práce)

Někteří hráči mají opravdu ochotu dát týmu to, co potřebují a razí cestou spravedlnosti. Podporují celý tým a když je třeba, picknout potřebnou roli ve hře. Určitě jste se někdy setkali s tím, že dva hráči chtějí jít na mid a přitom chybí support. Tento hráč by si měl zachovat chladnou hlavu, a vzít zbývající, či potřebnou roli, aby to tak týmu vyhovovalo a něměli zbytečné námitky. Dále se tento hráč zapojuje ve hře do všech akcí a všem se snaží pomáhat jakkoliv to jde. Tak tohle je hráč, který si zaslouží ocenění týmové práce.

4) Kategorie Honorable Opponent (čestný soupeř)

Někdy dostanete soupeře, který je pokorný vyhrát a uzná svou porážku. Ujistěte se, že uznáváte hráče ktetý ztělesňuje ducha sportovního jako čestný oponent. 

Kde zjistím svá ocenění?Vaše ocenění jsou zobrazeny přímo na vašem profilu a jsou viditelná pro kohokoli. Uvidíte zde ocenění napříč všech 4 druhů uprostřed vašeho profilu a stejně tak můžete sledovat ocenění i u dalších hráčů. Tak směle do toho!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama