Nový hlavní admin LoL na Playzone
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový hlavní admin LoL na Playzone

Nový hlavní admin LoL na Playzone

David Růžička

David Růžička

6. 7. 2012 07:19

Na Playzone proběhla změna v roli hlavniho admina, vyjádření obou zastánců této pozice naleznete v článku.

Reklama

Project Manager Playzone - Michal "H1tachi" NagyAko už nadpis napovedá prichádza väčšia zmena na poste hlavného admina League of Legends sekcie na PLAYzone. Bohužiaľ tejto funkcie sa musel vzdať veľmi skúsený admin Keen, ktorému pracovné povinnosti nedovoľuju ďalej pokračovať v tejto funkcii. Aj týmto mu chcem poďakovať za odvedenú prácu a popriať veľa šťastia ďalej. Na jeho miesto nastupuje nemenej známy človek s nickom Derk, ktorému prajem hlavne pevné nervy a pevne verím, že pomôže LoL komunite ako len bude vedieť. Nebudem sa ďalej rozkecávať nechávam priestor obom hlavným adminom k vyjadreniu sa.

Vyjadrenie ex-hlavného admina League of Legends na PLAYzone.cz - Keena:

Své rozloučení začnu poděkováním. To patří všem, kteří mě v průběhu mého adminování podporovali. Dále také H1tachimu, který do mě vložil důvěru a dal mi šanci se v rámci League of Legends na PLAYzone realizovat. A v poslední řadě pak všem hráčům, kteří se aktivně účastnili našich turnajů.

Vyhnu se nějakému vzpomínání či výčtům toho, co jsem za dobu svého působení udělal a rovnou se vrhnu na důvod svého odchodu. Před dvěma týdny jsem dostal výhodnou pracovní nabídku, kterou jsem přijal. V kombinaci se školou mi tak v budoucnu zůstane jen velmi málo volného času. Ten jsem se po krátkém přemýšlení rozhodl trávit raději hraním než další prací. Myslím, že to je dobré rozhodnutí jak pro vás (většina z vás s mým vedením spokojena nebyla), tak pro mě (už jsem toho taky začínal mít plné kecky). O svém nástupci jsem si dost přečetl v jeho motivačním dopise a myslím, že bude schopen komunitu vést dobře a dokáže ji zdvihnout na vyšší úroveň.

Závěrem mi tak nezbývá než vám všem popřát hodně štěstí. A to jak vám hráčům, tak i novému hlavnímu adminovi.

Honza 'Keen' Řezníček

Vyjadrenie nového hlavného admina League of Legends na PLAYzone.cz - Derka:

Zdravím všechny fanoušky počítačových her a samozřejmě hlavně League of Legends. Pro ty, kteří mě neznají, se úvodem krátce představím. Je mi 21 let, svou herní „kariéru“ jsem začal u Ultimy Online, potom jsem hrál na velmi vysoké úrovni Counter-Strike, World of Warcraft a poslední léta jsem trávil převážně u League of Legends, kterou hraji víceméně od počátků. Byl jsem u vzniku dnes již docela známého týmu - Buzici v Muzici a také spoluzakladatelem webu www.tryhard.cz, který se zabývá jak kompetitivní scénou, tak naprostými základy naší milované hry. Hrál jsem na poměrně vysoké úrovni. Svého času jsem měl dva accounty v top 30 solo queue na Eastu a nyní se držím okolo 2000 na obou serverech. Co se týče premadů, probrouzdal jsem jak československou, tak východoevropskou top scénu se zmíněným týmem. Přestože teď již kompetitivně nehraji, naše scéna mi pořád leží na srdci. Zatím jsem z povzdálí sledoval, co se děje a přestože jsem se snažil všemožně pomoci, nikdy jsem se nezapojil do utváření samotných turnajů a podpory scény z té „druhé“ strany. Před pár dny jsem se dozvěděl o tom, že PLAYzone hledá nového hlavního admina. A tak mě napadlo, proč to nezkusit. Jistě to bude lepší, než sledovat, jak se komunita dostává do větších a větších problémů.

To by bylo něco o mě, teď se podíváme na naši scénu jako celek. Přestože máme druhou největší hráčskou základnu ze všech her u nás, účast na turnajích a celkový vývoj tomu neodpovídá. Podívejme se na čísla. LoL u nás hraje několik (desítek) tisíc lidí. Na samotné playzone je hráčů registrovaných 5 500. Kdyby desetina z nich hrála aktivně, máme na sto aktivních týmů, které se můžou v tak velké konkurenci neustále zlepšovat a bavit se. V současné době to vypadá bohužel tak, že hraje týmů pouze pár, navíc se neúčastní turnajů, do kterých se přihlásí a celkově se nesnaží. Není to škoda? Top týmy radši hrají evropské turnaje s vidinou velkých cen a nové týmy vydrží sotva pár dní, než se rozpadnou. Většinou právě po porážce od jednoho z nejlepších týmů u nás, který hraje ve stejné sestavě několik měsíců, někdy i let. Takhle to ale funguje a je to naprosto přirozený vývoj. Každý nějak začíná, každý se zlepšuje, zkrátka nikdo učený z nebe nespadl. Navíc scéna je velmi mladá, nová a je tu možnost úspěchu pro nové týmy i jednotlivce – jak nás na posledních turnajích přesdvěčila řada výkonů. Akorát to chce překousnout trpký začátek a spíše než negativa si ze všech her odnášet co nejvíce pozitivního a neustále se zlepšovat.

Moje plány do budoucna jsou poměrně velké. Budete mít možnost účastnit se řady turnajů se zajímavým oceněním, lan akcí, které nebudou pouze o hraní v kuse 24 hodin, ale spíše formou komunitní události a srazu, dlouhodobých lig, kde se setkáte s týmy na vaší úrovni, řady zábavných doprovodných miniturnajů a akcí a v neposlední řadě velmi zajímavým systémem jak pro nejlepší týmy, tak pro úplné nováčky.

Závěrem snad dodám jenom to, abyste se snažili propagovat League of Legends jak to jen jde, abyste se účastnili turnajů, abyste podporovali začínající hráče a abyste dělali co možná nejvíce pro komunitu. Pokud se vám nelíbí ceny, které v turnajích jsou, je jediné řešení – hrajte turnaje! Řekněte kamarádům a známým ať hrají, jedině tak se nám podaří sehnat více sponzorů, lákavější ceny (a to nejenom pro prvních pár míst).

Také nabízím možnost kontaktovat mě s jakýmkoliv nápadem či tipem, který by mohl naší komunitě pomoci. Nebudu se schovávat za další lidí, budu jednat s hráči přímo a budu dělat turnaje hlavně podle jejich potřeb a na základě jejich žádostí. Nadále zůstávám na portále www.tryhard.cz, kde v současné době zlepšujeme systém reportů a streamování právě z turnajů na playzone a také přidáváme velmi rozsáhlé rozhraní pro nově začínající hráče. Věřím, že jakožto hráč, který strávil na špičce kompetitivní scény v několika hrách řadu let, budu na problémy nahlížet nejenom z té adminské stránky, ale i (a to spíše) z té hráčské. Což si myslím, že chybí u řady lidí, kteří se starají o chod jednotlivých her.

Děkuji vám všem za pozornost, vstříc lepším zítřkům. Věřím, že se dokážeme dostat tam, kam League of Legends jednoznačně patří. Bude to chtít ale čas a alespoň trochu podpory od každého z vás.

Zdroj: http://www.playzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama